17 januari 2023

Reünie Berglarenschool Gemert

GEMERT – Eind vorig jaar heeft in het Gemerts Nieuwsblad een eerste oproep gestaan voor een reünie van de Berglarenschool voor leerlingen geboren na 1 oktober 1978 en voor 30 september 1979. Deze eerste oproep heeft veel aanmeldingen opgeleverd, maar de organisatie is nog op zoek naar een aantal oud-klasgenoten waar ze nog geen aanmelding van heeft ontvangen.

De reünie moet plaatsvinden in het voorjaar van 2023 en wordt georganiseerd door Teun Opsteen, Karin van Stiphout, Richard Dwanna en Wilco Peters. Deze reünie is bedoeld voor oud-klasgenoten en oud-leerkrachten van de Berglarenschool.
Via Facebook wisten de initiatiefnemers ook nog diverse oud-klasgenoten terug te vinden, maar via deze herhaaloproep willen ze nog een keer proberen het aantal te verhogen. Ze zijn nog op zoek naar aanmeldingen van Ivy Salesman, Jerril Peters, Daisy en Lindsay de Haard, Maja van Boekel, Ramona Schadelee, Bart van Summeren, Had Gerrits, Bas Leenders, Marcel Flinsenberg, Bas Gruijters, Bas v.d. Heijden, Manuela Schellekens, Tim Adank, Frank Kandelaars, Frank van Barneveld, Ralf van Heijningen, Raemon Smits, Wilger Thijssen, Hendrik-Jan van Gogh, Christian van Dijk, Maikel Rooijackers, Nardie van Dongen en Dennis v.d. Berg. Daarnaast missen ze nog een aantal oud-leerkrachten waaronder meester v.d. Berg, meester Sleegers, meester v.d. Tillaart, meester Erik, Juffrouw René, Juffrouw Janssen en meester Sloots.
Ben jij of ken jij een van deze personen? Meld je dan aan of attendeer ze op deze oproep. Stuur dit bericht ook vooral door naar oud-klasgenoten en oud-leerkrachten, ook wanneer je een persoon mist die de organisatie vergat te noemen. En heb je nog contactgegevens van oud-klasgenoten, dan kun je die ook mailen. Aanmelden kan via reunieberglarenschool@gmail.com. De organisatoren hopen veel oude bekenden te zien tijdens de reünie in het voorjaar.

Foto's:


0