10 januari 2023

Schoolhandbaltoernooi Tremeg Gemert groot succes (foto’s)

GEMERT – In het jaar dat de Gemertse handbalvereniging Tremeg 50 jaar bestaatiseen flitsende start gemaakt. Handbalvereniging Tremegkan terugkijken op een fantastisch handbaltoernooi voor de lagere scholen van Handel, Elsendorp, De Mortel en Gemert.

In de ochtend was er een Instuif voor de groepen 3 en 4. In de middag was het de beurt aan de groepen 5/6 en 7/8. Maar liefst 34 team deden mee. De finale bij de groepen 5/6 ging tussen de Petrus Dondersschool en Het Venster. De Petrus Dondersschool ging met de eer aan de haal en mag een jaar lang de wisselbeker op een prominente plek in de school laten pronken. Bij de groepen 7/8 ging de finale tussen de Samenstroom en Het Venster. Een finale vol strijd die de Samenstroom wist te winnen waardoor zij de wisselbeker mogen meenemen. De prijs voor de leukste mascotte was voor ’t Einder en De Havelt.

Het succes van het toernooi is mede te danken aan alle vrijwilligers binnen Tremeg die er een gezellig en goed georganiseerd toernooi van maakten. Handbalvereniging Tremegbedankt iedereen dan ook hartelijk voor de inzet op deze leuke en sportieve handbaldag. Kijk voor meer foto’s op www.gemertsnieuwsblad.nl.

De Petrus Dondersschool won bij de groepen 5/6.

 

Foto's:


tttDttttTSS