21 januari 2023

Seniorenwandeling Bakel

BAKEL – Op woensdag 25 januari organiseert de Werkgroep Seniorenwandelingen van IVN Helmond een wandeling voor belangstellenden vanaf 55 jaar in Bakel. Iedereen is welkom en de deelname is gratis.

Deelnemers kunnen verzamelen bij de IVN boerderij aan Geneneind 2a in Bakel. Parkeren kan op de naastgelegen parkeerplaats van Hockeyclub Bakel. De wandeling start om 10.00 uur vanaf het verenigingsgebouw. Deze voert de deelnemers in een rustig tempo langs de Peelrandbreuk, door de Holle weg, over de zogenaamde stippels in het bos en de Zandse berg. De wandeling staat onder deskundige leiding van twee gidsen van IVN Gemert-Bakel. Men hoeft geen lid te zijn van het IVN om mee te kunnen doen.
Er wordt rekening gehouden met weersomstandigheden; bij ernstige twijfel of de wandeling wel of niet door gaat kan gebeld worden met 06-20091534.
De Seniorenwandeling eindigt om ongeveer 12.00 uur op de plek waar deze begon. Na afloop kan tegen betaling een kop koffie of thee gedronken worden om op te warmen. Deelnemers krijgen na afloop het nieuwe jubileumboekje (40 Jaar) van het IVN-Helmond gratis mee naar huis.

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.