20 januari 2023

Spreekuur Infopunt Digitale Overheid Gemert

GEMERT-BAKEL – Veel mensen hebben vragen over de overheid. Bijvoorbeeld vragen over DigiD, belastingen en toeslagen, zorg, werk of uitkering, rijbewijs, AOW aanvragen, verkeersboetes betalen, inburgering en nog veel meer. Tegenwoordig moet je dit soort zaken vaak digitaal regelen. Voor veel mensen is dit lastig. Het is fijn als iemand je hiermee op weg helpt. Het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de bibliotheek staat voor iedereen klaar bij vragen over de digitale overheid. De hulp die je van de bibliotheek krijgt is gratis, óók voor niet-leden. Je kunt terecht in alle bibliotheken van Bibliotheek De Lage Beemden tijdens de bemande uren. De bibliotheekmedewerkers denken mee, helpen met het vinden van informatie op internet en verwijzen door naar de juiste instanties. Elke maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur is er in De Eendracht in Gemert een extra spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid.

Foto's:


0