23 januari 2023

Tim Schuijers prins Knöllekes Boekel

BOEKEL – Zaterdag is in een druk en carnavalesk Nia Domo Tim Schuijers als de 64e prins van De Knöllekes uit Boekel erschenen. Hij voert dit jaar de Boekelse carnaval aan met de eretitel van Prins Tim d’n Urste. Als Persoonlijk Adjudant heeft Prins Tim d’n Urste zijn broertje Niek Schuijers gevraagd en hun toepasselijke motto luidt dan ook: “Mé dees bruurs wôr ut zeker bal, nooit meer naar huis dizze carnaval!!!”

Tim (33 jaar) woont samen met Nicole van Sleeuwen (26 jaar) aan De Paardenbloem 20 in Boekel. In het dagelijkse leven is Prins Tim d’n Urste gymdocent aan het Udens College en sportinstructeur. Nicole werkt als podotherapeut.
Persoonlijk Adjudant Niek (31 jaar) is getrouwd met Marelke Schuijers-Rijkers (28 jaar) en woont op De Esdoorns 32 in Boekel. Niek is projectleider bij een bouwbedrijf en is daarnaast bierbrouwer. Marelke werkt als verpleegkundig specialist op het consultatiebureau in Helmond.
Het is een sportief kwartet. Prins Tim d’n Urste en zijn broer Niek voetballen al van kleins af aan bij Boekel Sport en spelen al vele jaren samen in het eerste en kunnen de derde helft nooit missen. Waar Prins Tim d’n Urste in zijn vrije tijd nog wat aan fitness doet, is het Niek die op maandagavond een potje zaalvoetbal speelt. Daarnaast is waterskiën een hobby van ze. Nicole en Marelke zijn beide fanatieke hockeysters en spelen in het eerste van HC Boekel. Marelke speelt ook graag een potje padel. Ook zijn ze bekend van de plaatselijke horeca, zowel voor als achter de tap. Ze zitten allevier volop in het uitgaansleven en houden van een feestje. Sterker nog, ze slaan zelden een feestje over. Het zijn graag geziene gasten bij de evenementen in Boekel.
Met andere woorden, dat wordt een knallend carnaval dit jaar bij De Knollekes in Boekel!

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.