23 januari 2023

Volle bak bij De Bunker

GEMERT – DE Bunker in Gemert presenteert voor deze week wer een driedubbel programma. Vrijdag landt de Vinyl Club weer in Gemert. Donderdag geven Alex Akela en Birgit Wijdemans een Tuney-concert. Op zaterdag staat La Lune Noire op de planken.

Alex Akela Van ging van klassiek geschoold violist naar singer-songwriter, multi-instrumentalist, vertaler en componist. Zijn liedjes bevatten nauwlettende observaties en eerlijke ontboezemingen. Hij is scherp, soms sarcastisch, maar ook lyrisch en kwetsbaar. Het contact met de luisteraar is zijn voornaamste drijfveer. Ook Birgit Wijdemans ontwikkelde zich op haar eigen manier, van zingen als twaalfjarige in de band van haar vader tot veelzijdig vocalist. Haar stem vertolkt waar zij van houdt: van spetterend en groots tot kraakhelder en adembenemend klein.
Het Tuney Thursday van Alex Akela en Birgit Wijdemans op donderdag 26 januari start rond 21.00 uur. Kaartjes kosten 5 euro.
De Vinyl Club belooft telkens weer de beste muziek van het beste medium. Gast-dj’s nemen bezoekers op vrijdag 27 januari mee op een muzikale reis door hun platencollectie. Ook iedereen die zelf een keer wil draaien of zijn of haar favoriete plaat wil laten horen is welkom. De toegang is gratis.
Geïnspireerd door Gary Numan, Front 242, Killing Joke, Depeche Mode en vroege Simple Minds, doet La Lune Noire denken aan het new wave-tijdperk. Maar ze hebben een authentiek en modern eigen geluid gecreëerd en waren inmiddels al op alle podia te vinden met als highlights optredens op Sinners day en W-festival.
De Bunker is zaterdag 28 januari open om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Verwacht

17 februari: A Reggae Carnaval met Conscienseness & dj 80; 18 februari A Heavy Carnaval met Necrotesque & Klont!; 11 maart: Lifeless Past & support

La Lune Noire.

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.