16 januari 2023

WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – Afgelopen donderdag stond bij WAC Gemert de wedstrijd tussen La Compagnie/Sidekix en team van de week Herman vd Boomen Schilderwerken op het programma. Beide ploegen bivakkeren in de middenmoot van de eerste klasse.

Dit blijkt ook wel uit de gelijkopgaande strijd in het eerste deel van de wedstrijd, beide ploegen krijgen hun mogelijkheden. De eerste is voor H vd Boomen Schilderwerken die na een vloeiende aanval de bal op de lat ziet belanden. Na 7 minuten spelen is daar de eerste grote kans voor La Compagnie/Sidekix. Echter weet keeper Jelle Analbers deze onschadelijk te maken, zo ook als even later Wilco Gruyters allen op voor hem opduikt. La Compagnie/Sidekix heeft nu het betere van het spel en krijgt twee open kansen om op voorsprong te komen maar de stand blijft 0-0. De 1-0 kan dan ook niet lang meer uitblijven en 10 minuten voor tijd is het Jelle vd Goor die de openingstreffer maakt. La Compagnie/Sidekix is nu los en binnen 3 minuten staat het ineens 3-0 door nog een doelpunt van Jelle en door Guus v Dongen. H vd Boomen Schilderwerken geeft zich nog niet gewonnen echter de tijd begint te dringen. Het team van de week krijgt wat mogelijkheden en 5 minuten voor tijd wordt het 3-1 door Paul Cuijpers. Een minuut later staat het zelfs 3-2 door een doelpunt van Sander Meulensteen. H vd Boomen Schilderwerken zet nog wel aan maar La Compagnie/Sidekix-keeper Hans van Erp weet de 3-2 over de streep te trekken.
In de hoofdklasse vielen er deze avond in vier wedstrijden maar liefst 35 doelpunten. Koploper Spier/vd Meijs had de nodige moeite met nummer laatst v Schijndel Dakbedekkingen maar wist toch 3 punten uit het vuur te slepen; 6-5. Nummer 2 Rauw & Gauw won met 8-4 van van Heugten Baddesign mede door 4 doelpunten van Dave Rijksen. In de tweede klasse nam Aardbeien de koppositie over van Van Dijk Groep/Manders Automatisering. In hun onderlinge confrontatie wist van Asseldonk met 2-1 te winnen en zo leed VDG/Manders de eerste nederlaag van het seizoen.

Uitslagen 12 januari

Dirks Angels – Commanderij 3/Rooijackers 4-2; La Compagnie/Sidekix – H vd Boomen Schilderwerken 3-2; Foodies & Zo – Wereldkeuken 1-2; Happy Boys 1 – J Habraken Timmerwerken 2-6; v. Heugten Baddesign – Rauw & Gauw 4-8; Gij & Ik/Gastrobar Buskens – Keurslager Danny Megens 1-3; Martens Dakbedekkingen – Opsteen 0-1; Accu.nl – Vogels Metaalbewerking 2-6; v Asseldonk Aardbeien – Van Dijk Groep/Manders automat. 2-1; vvVmw – Temple Challenge/School Tuiniers 2-3; v Schijndel Dakbedekkingen – Spier/vd Meijs 5-6; Logans Pub – JR Dakbedekkingen 2-2; Commanderij 1 – Happy Boys 3 2-1; Muro Steencreaties – Machinehandel vd Biggelaar 6-3

Programma 19 januari

Hal 1: 18:30 Van Dijk Groep/Manders automatisering – vvVmw; 19:06 Temple Challenge/School Tuiniers – Logans Pub; 19:42 Dirks Angels – E-Bikeaccu.nl/Prime Gym; 20:18 JR Dakbedekkingen – Accu.nl; 20:54 Vogels Metaalbewerking – v Asseldonk Aardbeien; 21:30 J Habraken Timmerwerken – Wereldkeuken; 22:06 Keurslager Danny Megens – Opsteen
Hal 2: 18:30 Happy Boys 2 – La Compagnie/Sidekix; 19:06 Auto Mundi/@Harmse – H vd Boomen Schilderwerken; 19:42 KentekenplaatOnline.nl – Commanderij 3/Rooijackers; 20:18 Happy Boys 3 – Muro Steencreaties; 20:54 Spier/vd Meijs – Commanderij 1; 21:30 Outdoor Island – v. Heugten Baddesign; 22:06 Rauw & Gauw – v Schijndel Dakbedekkingen

Team van de week is Herman vd Boomen Schilderwerken.

Foto's:


0