23 januari 2023

WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – Team van de week Wereldkeuken staat op dit moment op de tweede plaats in de derde klasse met 5 punten achterstand op nummer één Opsteen. Tegenstander in de WAC Gemert Wedstrijd van de Week is John Habraken Timmerweken dat in de middenmoot is gestationeerd.

Wereldkeuken schiet uit de start blokken en heeft al meteen een grote kans om op voor sprong te komen echter gaat de bal langs. De eerste kans voor Johan Habraken Timmerweken is meteen raak, Jeroen Cornelissen weet met een goede pass Stafan Jaegers te bereiken en die weet bekwaam af te ronden. Ook de volgende kansen zijn voor Johan Habraken Timmerweken echter weet keeper Nick Ruijs deze onschadelijk te maken. Aan de andere kant is het wel raak, een goed uitgespeelde uitbraak van Wereldkeuken met als eindstation Dennis Krol. En Wereldkeuken wil meer en krijgt al snel de mogelijkheid om op voorsprong te komen echter weet keeper Anton Hurkmans Dennis Krol van scoren af te houden. De volgende goed uitgespeelde aanval met Julie Verhagen en Jur Pennings heeft ook niet het gewenste resultaat. Nu is het weer de beurt aan Johan Habraken Timmerweken via Frank van Kessel maar Nick Ruijs kan de bal uit de onderhoek tikken. Zes minuten voor tijd neemt Johan Habraken Timmerweken snel een vrije trap en die wordt hard ingeschoten door Jeroen Cornelissen. Als Wereldkeuken nog mee wil doen om het kampioenschap zullen ze toch echt de volle buit moeten pakken vandaag. Maar Johan Habraken Timmerweken krijgt via Levi Hoefnagels een kans op de 3-1 maar Nick Ruijs weet het nog spannend te houden door zijn redding. Aan de andere kant wordt het schot van Jur Pennings door Anton Hurkmans tegengehouden. Maar op de volgende bal is hij kansloos. Het is Julie Verhagen die met een schitterende pass Roan Jacobs bereikt en die weet de 2-2 op het scorebord te brengen. Johan Habraken Timmerweken dacht de winst al binnen te hebben en jaagt op een nieuwe voorsprong echter pakt dit helemaal verkeerd uit omdat 10 seconden voor tijd Teus van Berlo keeper Anton Hurkmans kansloos laat en zo toch nog de drie punten binnenhaalt voor Wereldkeuken. Daardoor blijven ze in de race voor het kampioenschap. In de hoofdklasse verspeelde Spier/vd Meijs twee punten tegen Commanderij 1 waardoor Rauw en Gauw nu de koppositie overneemt met drie verliespunten minder. In de eerste klasse heeft Happy Boys 2 weer de koppositie ingenomen na een gelijkspel tegen La Compagnie/Sidekix. (Waar Nick Donkers vier keer scoorde). Dit ene punt was voldoende omdat E-bikeaccu/Prime Gym de wedstrijd verloor tegen Dirks Angels met 3-1.

Uitslagen 19 januari en programma 26 januari: www.wac-gemert.nl

Team van de week is Wereldkeuken.

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.