27 februari 2023

Cheque Kapellekes Wandeltocht voor Zonnebloem

GEMERT – Wandelen met een missie. Dat is wat de deelnemers aan de Kapellekes Wandeltocht in de Griebelgrauw vorig jaar deden. ZLTO haalde tijdens deze tocht in totaal 1250 euro op voor het goede doel De Zonnebloem Gemert-De Mortel. Jos Krol overhandigde namens de dorpscommissie van de ZLTO Gemert-Handel een cheque aan Frans Habets van de Zonnebloem. Met het bedrag worden diverse activiteiten georganiseerd door de Zonnebloem. Zo gaan ze uitstapjes maken en kunnen ze wensen in vervulling laten gaan van (oudere) eenzame of zieke mensen. De eigen bijdrage kan dan worden beperkt, als dus Frans Habets.
Ook dit jaar zullen de boeren en tuinders van Gemert en Handel weer een Kapellekeswandeltocht organiseren, laat ZLTO Gemert-Handel weten: “Houd hiervoor onze facebookpagina in de gaten. Wij hopen dat iedereen dan weer met ons mee wandelt.”

Foto's:


0