08 maart 2023

Boekelse Lonneke van Duijnhoven bij KennisCafé in Gemert

GEMERT – Cosplayer Lonneke van Duijnhoven is op maandag 13 maart te gast bij De Bunker in het KennisCafé van Bibliotheek De Lage Beemden.

Met het Boekenweekthema ‘Ik ben alles’ vieren we in 2023 de pluriformiteit van onze identiteit, een bijzonder actueel thema. Want hoewel de zoektocht naar wie je bent van alle tijden is, voelt die in de huidige tijdgeest dwingender, complexer en spannender dan ooit. Met de veelheid aan rollen die we vervullen en de veelheid aan gezichten die we on- en offline tonen, is iedereen de optelsom van al die componenten.
Cosplay is bij uitstek dé manier om uiting te geven aan al je’ innerlijke ikken’. Van superheld tot aan horrorfiguur. Niks is te gek voor een Cosplayer.
Lonneke van Duijnhoven is kok, ze was kandidaat in de Miss Brabantverkiezingen van 2023 en is Cosplayer. Zes jaar geleden begon zij deze hobby en Lonneke wil graag haar ervaringen delen met anderen. Want wat is Cosplay nou precies en waarom zou je je op ‘normale’ dagen in het jaar verkleden? In dit KennisCafé legt Lonneke alles uit over dit fenomeen. Regelmatig worden er ook wedstrijden en verschillende events gehouden. Lonneke deed jarenlang mee aan wedstrijden en ze was jurylid bij een Cosplayevent in België.

​​​​​​​Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan op maandag 13 maart van 20.00 tot 21.00 uur naar JC De Bunker in Gemert. De toegang is gratis. Graag vooraf aanmelden via www.bibliotheeklagebeemden.nl.

Foto's:


0