04 maart 2023

Expo Kunstportretten Gemert

GEMERT – De komende maanden exposeert Karin Juwett haar keramische portretten bij KunstLokaal in Gemert. De huidige tentoonstelling met schilderijen van Morrison Grootenboer wordt verlengd, echter in een iets gewijzigde samenstelling. Beide exposanten hebben portretten als uitgangspunt.

Karin Juwett,exposeert een selectie van de ruim 180 keramische portretten in de vitrines van KunstLokaal.Morrison Grootenboer, 34 jaar, woont in Gemert. Zijn werk bestaat voornamelijk uit portretten, soms realistisch, maar hoofdzakelijk vervreemdend. Hij werkt met acrylverf, pastelkrijt en houtskool, afgewisseld met mixed media waarin o.a. wol en garens verwerkt zijn.
Rauw, stevige lijnen, dikke klodders verf afwisselend met dunne houtskool lijntjes. Deze lijnen komen ook terug in de mixed media portretten met wol. Morrison exposeerde afgelopen maand ook in KunstLokaal, de inmiddels verkochte werken worden door ander werk vervangen.
Deze expo is tot 20 april te bezichtigen. De expo van Karin Juwet wordt op zondag 5 maart geopend. Rond 13.30 uur geeft een leerling van KunstLokaal een mini-concert op de piano. Belangstellenden zijn van harte welkom. De expositie is op doordeweekse dagen te bezoeken tijdens de openingstijden van KunstLokaal, en in het weekend ls de blauwe vlagen buiten staan. KunstLokaal is te vinden aan de Vondellaan 49 in Gemert.

Foto's:


0