15 maart 2023

Gemert haalt in bij directe concurrent JOS

GEMERT – Gemert haalt komende zondag het op 22 januari afgelaste duel met JOS Watergraafsmeer in. Voor beide ploegen een enorm belangrijke wedstrijd.

Gemert zit de laatste weken in een goede flow. De resultaten hebben het vertrouwen van de zwartwitten goed gedaan en de puntendelingen tegen het sterke Hercules (1-1) en afgelopen zondag tegen koploper ADO’20 (0-0) waren regelrechte bonuspunten.
Op de ranglijst zijn de goede resultaten van de laatste weken echter nog niet terug te zien. Omdat de directe concurrenten van Gemert ook hun puntjes sprokkelen, blijft de ploeg van Reinald Boeren in de gevarenzone zitten. Door de winst van Groene Ster tegen Unitas afgelopen zondag heeft Gemert de aan het eind van het seizoen veilige 14e plaats zelfs weer over moeten doen aan de Zuid-Limburgers.
Zondag treft Gemert in Amsterdam een directe concurrent. De hoofdstedelingen zijn net als Gemert goed uit de winterstop gekomen en boekten de laatste weken een aantal aansprekende resultaten. Zo won de ploeg van trainer Cor ten Bosch de laatste weken onder meer van O.S.S.’20 (2-3) en HSC’21 (1-0). Afgelopen zondag liet JOS echter een behoorlijke steek vallen door op eigen veld met 0-3 onderuit te gaan tegen hekkensluiter Dongen.
Voor de Amsterdammers een reden te meer om er alles aan te doen om de kostbare punten in eigen huis te houden tegen Gemert. De zwartwitten zijn echter vastbesloten om de goede lijn vast te houden en met drie punten huiswaarts te keren.
Een wedstrijd waar de belangen groot zijn en waar de spanning vanaf zal druipen. De aftrap op sportpark Drieburg in Amsterdam is op het gebruikelijke tijdstip van 14.00 uur.

Foto's:


0