08 maart 2023

Kaartverkoop The Sense of Harmony van start

BOEKEL – De kaartverkoop van Boekels uniek promsconcert The Sense of Harmony is van start gegaan. Op de website www.senseofharmony.nl kunnen digitaal kaarten gekocht worden voor de promsavonden van vrijdag 21 en zaterdag 22 april 2023. Voor de try-out / zit-luister avond worden de entreekaarten fysiek verkocht. De try-out avond vindt plaats op donderdag 20 april 2023.

Het verkooppunt van de try-out kaartverkoop is Sporthal de Burcht, waar tegen gereduceerde prijs er in de avonduren van maandag t/m donderdag via het barpersoneel de entreekaarten gekocht kunnen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om op de vrijdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur in de kantine van de sporthal de entreekaarten te kopen. De verkoop voor de try-out start vanaf maandag 6 maart.
De try-out uitvoering geeft ook mogelijkheden voor de mindervaliden mensen die graag naar dit bijzondere concert willen komen luisteren. Voor deze avond zullen ook groep 8 leerlingen van de basisschool de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met The Sense of Harmony, dit wordt met de betreffende scholen georganiseerd.
The Sense of Harmony barst van het Boekel muzikaal talent, harmonieorkest en slagwerkgroep van EMM, muziekgroep Imemato, diverse solisten, het combo en dit alles wordt weer extra opgevrolijkt door de vele dansers van dansstudio Laura. Zorg dat u hierbij aanwezig bent en laat deze uniek kans niet liggen. The Sense of Harmony start alle avonden om 19.30 uur in “muziekpaleis” De Burcht in Boekel.

Foto's:


0