08 maart 2023

Lezing over invloed mediatrends

GEMERT – Damessociëteit Gemert organiseert een lezing over ‘Mediatrends en de invloed op jongeren en volwassenen’. Ivo Wouters behandelt dit thema op dinsdag 14 maart om 19.30 uur bij Dientje in Gemert. Ook niet-leden zijn van harte welkom tegen contante betaling van 5 euro.

We besteden steeds meer tijd achter onze schermen. Het gebruik van onze mobiele telefoons heeft grote impact op de manier waarop we communiceren, informatie delen en onszelf presenteren. We gamen, streamen, bingewatchen en appen. En het is nog leuk ook. Althans, het gebruik van media kan zowel positieve als negatieve effecten hebben op ons. Het is belangrijk om kritisch na te denken over de informatie die we ontvangen en om een gezonde balans te vinden tussen het gebruik van media en andere activiteiten. Tijdens deze lezing gaat Ivo Wouters samen met het publiek daarop in. “Houd in elk geval je mobiele telefoon bij de hand’, raadt Damessociëteit Gemert aan.
Ivo Wouters volgde na een loopbaan als leraar een opleiding Certified Trainer en een opleiding over Beleid, Bestuur en Management. Hij richtte een eigen onderwijsadviesbureau op. Ivo heeft een fijne manier van presenteren: duidelijk, interactief, geen schroom en met een goede vleug humor. Hij verzorgt veel presentaties en workshops over media, trends en didactiek voor werkenden in het opvoedveld.

Foto's:


0