15 maart 2023

Succesvol danstoernooi Ready-2-Dance

DE MORTEL/GEMERT – Het dansplezier spatte zondag De Eendracht uit. Meer dan 120 dansen betraden de buhne en vermaakten het publiek twaalf uur aaneengesloten.

Dansvereniging Ready-2-Dance uit De Mortel organiseerde haar 33ste toernooi in garde- en showdanssport. Zij gaven uiteraard ook podium aan hun eigen dansen. In het ochtendgedeelte danste de show karakter minioren ‘Mega Mindy’ voor het eerst en behaalde een beker. Ze eindigden met 201 punten op de vierde plek. Solo Nina Koteska werd zevende met 228 punten en solo Puk Centen werd achtste met 222 punten. De garde junioren Shine-2-Gether werd met 222 punten vierde en de show modern junioren Love-2-Dance werd vierde met 217 punten. In het middagprogramma danste de hoofdklasse garde Magenta met 255 naar een vierde plek en show modern Return behaalde met 253 ook een vierde plek.
“Dankzij onze vele vrijwilligers is het mogelijk om deze dag tot een succes te brengen” benadrukt DV Ready-2_Dance. “In het bijzonder bedanken wij Helma Adriaans, Anja Penninx en Ineke Verstegen omdat zij zich jarenlang hard hebben ingezet voor de organisatie van onze toernooien en zij nu afscheid nemen van de toernooi organisatie.”
Nog meer danstalent is te bewonderen op de Nederlandse Kampioenschappen. Deze worden dit jaar in Gemert georganiseerd op zaterdag 15 en zondag 16 april in NXT/Time-Out.

Foto's:


0