15 maart 2023

Uitwisselingsconcert Fanfare St. Lucia

DE MORTEL – Fanfare St. Lucia geeft op zondag 2 april met Muziekvereniging Sancta Maria uit Ommel een uitwisselingsconcert geven.

Langzaam maar zeker komt het 100-jarig jubileum dichterbij, maar voor het zover is staat voor Fanfare St. Lucia eerst nog een uitwisselingsconcert op het programma. Een jaar eerder reisde de Mortelse vereniging af naar Ommel. Nu zullen de rollen worden omgedraaid en is Muziekvereniging Sancta Maria (o.l.v. Jan van den Eijnden) uitgenodigd om in De Mortel samen muziek te komen maken.
Van St. Lucia spelen zowel het fanfareorkest (o.l.v. Will Veraa) als de slagwerkgroep (o.l.v. Ton Verberne). De slagwerkgroep speelt onder andere melodische werken uit de jaren ’60 en ’70 die uitnodigen om te dansen. Het fanfareorkest zal onder meer het alom geliefde Concerto d’Amore opvoeren, een muziekstuk met fraaie melodieën in romantische sferen. Kortom, geweldige composities om de lente mee in te luiden.
Het concert begint om 11.00 uur en zal plaatsvinden in MFA De Sprank. De entree is gratis, dus iedereen is van harte welkom om te komen kijken, luisteren en genieten van beide verenigingen.

Foto's:


0