07 maart 2023

Vol programma De Bunker

GEMERT – Ook deze week is de agenda weer goed gevuld bij De Bunker in Gemert, met een Tuney Thursday concert, de maandelijkse Gamenigt op vrijdag en een dubbel optreden op zaterdag.

Donderdag 9 maart geeft Susurrous een cencert in de Tuney Thursday-reeks. Susurrous is het soloproject van multi-instrumentalist, zanger en songwriter Lennard Vaarten. Vanuit zijn studentenkamer neemt hij eigenhandig nummers op in zowat iedere stijl die je kunt bedenken. Dat levert een mooie mix op van degelijke liedjes en prettige soundscapes. De show strat rond 21.00 uur en de entree bedraagt 5 euro.
Op vrijdag 10 maart, de tweede vrijdag van de maand, is het weer tijd voor de Gamenight. Deze avond in De Bunker is voor iedereen geschikt. Van Monopoly-speler tot en met de doorgewinterde Agricola-speler. Jong of oud. Iedereen is welkom, ook als je gewoon een babbeltje wil maken met wat vrienden aan de bar. Een eigen spel meenemen mag, De Bunker heeft zelf ook een kleine collectie spellen en misschien heeft de Gamemaster ook nog iets in petto voor deze avond. Eigen eten en drinken is niet toegestaan, maar de entree en het gebruik van de spellen is gratis. De Bunker gaat vrijdag open om 19.00 uur.
Een dag later, op zaterdag 11 maart, geven Lifeless Past en 32 Ohm een gratis concert. Lifeless Past was de sensatie tijdens Zebra 2022.
Met hun eigentijdse kijk op postpunk wisten ze de tent flink op zijn kop te zetten. Deze Haagse boys draaien al wat jaren mee in het undergroundcircuit en hebben al twee Amerikaanse tours op hun naam staan.
32 Ohm mixxt postpunk en NDW tot een frisse nieuwe sound. Bezoekers kunnen genieten van de invloeden van de Britse en Duitse jaren tachtig, gedreven door strakke drums, een stuwende bas, herkenbare synths, pakkende riffs en meeslepende vocals. Het repertoire van 32 Ohm mag zeker niet gezien worden als eentonig: het varieert van lekkere eighties wave en rock tot uiterst sfeervolle songs.
De Bunker is zaterdag open om 20.00 uur en de entree is gratis.

Verwacht: 16 maart: 1000 Keer tuney (past present & future); 18 maart: Pop Lokaal. 23 maart: Tuney – Koen en Jos; 30 maart: Tuney -WIJ; 6 april: Tuney – Nel en JP (Be); 13 april: Budha Building; 27 mei: Cooking John & Courtesy Call

Lifeless Past.

Foto's:


0