13 maart 2023

WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – De WAC Gemert wedstrijd van deze week is een duel uit de eerste klasse, tussen Commanderij 3/Rooijackers Wooninrichting en het in de laatste periode goed presterende Dirks Angels, het team van de week, dat bij een overwinning aansluiting wil houden met de subtop.

In de beginfase zag het hier niet naar uit want meteen na het beginsignaal lag de bal al in het netje bij Diks Angels. Commanderij 3/Rooijackers-speler Bart van Veen tekende voor de 1-0. Commanderij 3/Rooijackers bleef in de beginfase de dominerende ploeg en kreeg ook kansen om verder uit te lopen door Ruud Vermunt, maar die stuitte op Dirks Angels doelman Geert van de Wassenberg. Doordat de te ver voor zijn doel staande Van de Wassenberg balverlies leed wist Vermunt even later wel te profiteren en bracht de stand hiermee op 2-0. Aan de andere kant probeerde Mark van de Horst wat terug te doen maar zijn schot van afstand werd geblokt door gelegenheidsdoelman René Rooijackers van Commanderij 3/Rooijackers. In de 20ste minuut werd het zelfs 3-0 door Bart van Berlo die een actie van Marco van de Bogaard bekwaam afrondde. Met nog ruim een kwartier op de klok kwamen de mannen van Diks Angels terug in de wedstrijd toen Mark van de Horst weer uithaalde en zijn schot via het lichaam van Joris van der Aa in het net zag verdwijnen: 3-1. Vanaf dat moment kende de wedstrijd een kentering en was het Dirks Angels dat dicteerde. Rob van de Crommenacker bracht de spanning helemaal terug door de 3-2 binnen te werken. Commanderij 3/Rooijackers wankelde en kreeg steeds meer problemen met het aanvallende Dirks Angels en moest aan de noodrem trekken wat een tijdstraf opleverde. De man-meersituatie wist Dirks Angels goed uit te buiten door nog tweemaal te scoren. Rob van de Crommenacker maakte de 3-3 waarna Frans Bronneberg met een doelpunt ervoor zorgde dat zijn team er alsnog vandoor ging met de overwinning 3-4.
Verder was er deze donderdagavond de wedstrijd tussen Van Asseldonk Aardbeien en vv VMW, respectievelijk de nummer één en drie in de tweede klasse. Vv VMW moest gezien de vijf punten achterstand winnen om zicht te blijven houden op de koppositie. In een spannende wedstrijd was het vv VMW dat aan het langste eind trok door met 2-1 te winnen. Van Asseldonk Aardbeien liep hierdoor tegen de eerste nederlaag aan in de competitie maar behield nog wel de koppositie. Nummer twee Van Dijk Groep/Manders automatisering volgt nu op één punt en de nummer drie vv VMW op twee punten met nog vijf wedstrijden voor de boeg.

Uitslagen 9 maart

Spier/vd Meijs – Outdoor Island 3-1; Machinehandel vd Biggelaar – v Schijndel Dakbedekkingen 7-5; Muro Steencreaties – Commanderij 1 4-2; E-Bikeaccu.nl/Prime Gym – Auto Mundi/@Harmse 2-1; KentekenplaatOnline.nl – Happy Boys 2 0-1; Happy Boys 3 – v. Heugten Baddesign – 7-5; JR Dakbedekkingen – VDG/Manders automatisering 0-3; Logans Pub – Vogels Metaalbewerking 1-3; Accu.nl – Temple Challenge/School Tuiniers 2-1; v Asseldonk Aardbeien – vvVmw 1-2; Commanderij 3/Rooijackers – Dirks Angels 3-4; H vd Boomen Schilderwerken – La Compagnie/Sidekix 1-3

Programma 16 maart

Hal 1: 18:30 Martens Dakbedekkingen – Foodies & Zo; 19:06 Happy Boys 1 – Keurslager Danny Megens; 19:42 La Compagnie/Sidekix – E-Bikeaccu.nl/Prime Gym; 20:18 Gij & Ik/Gastrobar Buskens – Wereldkeuken; 20:54 Dirks Angels – H vd Boomen Schilderwerken; 21:30 Auto Mundi/@Harmse – KentekenplaatOnline.nl
Hal 2: 18:30 Commanderij 1 – Machinehandel vd Biggelaar; 19:06 v Schijndel Dakbedekkingen – Happy Boys 3; 19:42 v. Heugten Baddesign – Spier/vd Meijs; 20:18 Outdoor Island – Rauw & Gauw; 20:54 J Habraken Timmerwerken – Opsteen; 21:30 Happy Boys 2 – Commanderij 3/Rooijackers

Team van de week is Dirks Angels.

Foto's:


0