Mazda gaat elektrisch met MX-30

Het duurde even, maar Mazda sluit zich nu bij de elektrificatie van het wagenpark aan met de MX-30, die een veelbelovende vanafprijs heeft. Bekijk je hem van opzij, dan zie je iets merkwaardigs.

Stuurman: De échte persoonlijke aandacht

In Gemert hebben wij iets unieks: twee typische dorpsdealers in de meest positieve zin des woords. Van die bedrijven waar je binnenstapt en dezelfde man ziet als ’s zondags op het voetbalveld of waar de ondernemer je feliciteert met de geboorte van je tweede kind, iets dat hem in de wandelgangen al ter ore kwam. […]

VinFast, nieuw merk met twee modellen

Waar de Chinezen azen op de Europese markt, willen blijkbaar ook de Vietnamezen een graantje meepikken. Dat doet de nieuwe autofabrikant VinFast straks met de modellen Lux A2.0 en Lux AS2.0, een sedan en een SUV.

Duurbetaalde nostalgie

Even dachten we aan een 1-aprilgrap, maar hij kwam te vroeg: Land Rover voegt de Range Rover SV Coupé aan zijn programma toe. Tijdelijk, weliswaar, want de productie beperkt zich tot 999 stuks.

Verstoppertje spelen

Stationwagons zien er al decennia lang niet meer uit als pakezels, maar soms gaat dat erg ten koste van nuttige laadruimte. Bij de Kia Ceed Sportswagon sluit het een het ander niet uit.

Lynk of ongevaarlijk?

De Chinezen nemen er de tijd voor op de automarkt, maar ze komen. Geely, het moederbedrijf van Volvo, vuurt het merk Lynk & Co op ons af en daarbij leren we als eerste het model 02 kennen.