Afbeelding

Meld je aan voor ‘Kijk in de wijk’ Bakel

Gemeente

BAKEL - Op dinsdagavond 12 september van 18:30 tot 20:00 vindt ‘Kijk in de Wijk’ plaats in Bakel, de wijk gelegen tussen Helmondsestraat en Schoolstraat-Auerschootseweg. Onderwerpen aandragen? Stuur een e-mail naar: gemeente@gemert-bakel.nl


Samen met inwoners lopen wijkbeheerders langs aangedragen locaties en gaan met jou in gesprek. Onderwerpen kunnen variëren van een plein aantrekkelijker maken, tot gedachten over verkeer, groen en spelen. Wat kan beter? Wat gaat juist goed? Samen zorgen we voor verbetering! Let op; het gaat deze avond niet om individuele wensen, maar om onderwerpen die de (hele) wijk aangaan.

De route van deze avond is afhankelijk van de aangedragen onderwerpen en locaties. De definitieve route wordt na 5 september geplaatst op onze website en per e-mail gecommuniceerd aan de onderwerp-aandragers. Ook als je geen onderwerp hebt aangemeld, mag je meelopen.

Aanmelden

Onderwerpen met bijbehorende locaties voor ‘Kijk in de Wijk’ van 12 september kunnen tot uiterlijk zondag 3 september worden doorgegeven via: gemeente@gemert-bakel.nl. Liever bellen? We zijn op de gebruikelijke openingstijden bereikbaar via (0492) 378500.

Voor actuele informatie over ‘Kijk in de wijk’ kun je terecht op: www.gemert-bakel.nl/kijk-in-de-wijk.

Kijk in de wijk 2024

In 2024 vinden de edities van Kijk in de Wijk plaats in De Mortel, De Rips, Elsendorp, Handel en Milheeze. Wil je voor die tijd graag een melding doorgeven? Dit kan via onze website: https://www.gemert-bakel.nl/melding-openbare-ruimte

Lees ook