Foto’s Gemert Mert 2018 (1)

GEMERT – De weergoden blijven Gemert Mert gunstig gezind. Ook dit jaar zonovergoten en drukbevolkte straten, pleinen en terrassen in Hartje Gemert. Marcel Bosmans maakte afgelopen zondag een uitgebreide fotoreportage van het jaarlijkse event. Volgens de organisatie is Gemert Met dit jaar door ongeveer 30.000 mensen bezocht. (Klik op de foto als je de hele […]

Brabantse Ballonfeesten Gemert 2018 in beeld

GEMERT – De Brabantse Ballonfeesten trokken afgelopen weekend veel bekijks in Gemert. Doordat de weersomstandigheden gunstig waren, gingen de meeste ballonnen omhoog.   Publiekstrekkers waren de special-shapes in de vorm van een auto en het hoofd van Vincent van Gogh en de duizelingwekkende stunts met een minivliegtuig. Goede doelen De ballonfeestenworden georganiseerd door Rotary Gemert-Bakel Laarbeek en v.v. […]

Foto’s Kunstmarkt Gemert

GEMERT – Gemert is een echt kunstenaarsdorp, zo bleek afgelopen zondag maar weer eens. Het Ridderplein werd bevolkt door een scala aan kunstenaars en mensen met belangstelling voor het werk van deze mensen. De organisatie stuurde het GN bijgaande foto’s toe. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Beeld van KVW Bakel

BAKEL – De kindervakantieweek van Bakel werd afgelopen week gehouden. De organisatie leverde bijgaande beelden aan. Klik op een afbeelding voor een vergroting.

KVW Milheeze in foto’s

MILHEEZE – De vrolijke beestenboel van de kindervakantieweek in Milheeze is alweer voorbij. Terwijl veel vakantieweken net na de bouwvak gehouden worden, zit Milheeze juist in de laatste week. Marloes van Zeeland maakte bijgaande foto’s. Klik op een afbeelding voor een vergroting.    

30e editie vliegerfeest in beeld

GEMERT – De Free Fun Flyers houden dit weekeinde voor de dertigste keer hun jaarlijkse vliegerfeest. Het Gemerts Nieuwsblad was erbij en Simon van Wetten maakte bijgaande foto-impressie. Klik op de afbeelding voor een vergroting.