Zeskamp Bakel 2018 zondag foto’s

BAKEL – Een betere editie hadden organisatie en deelnemers zich niet kunnen wensen. Op beide dagen heerlijk weer tijdens 26e editie van de Zeskamp. Marcel Bosmans maakte een foto’s van de afsluitende zondag. De reportage staat hieronder. wil je ook de foto’s van zaterdag bekijken. Klik dan hier. Op onze Facebook-pagina staan ook verschillende live-video’s.

Feest op kermis in Milheeze (Foto’s)

MILHEEZE – Het was zaterdag 9 juni wederom een prachtige dag om een kermis te openen. Burgemeester Michiel van Veen had zich weer in zijn beste pak gehesen. Dit om in Milheeze, samen met de dames van de kermis commissie, letterlijk het startschot te lossen met kleurrijke poppers. Fanfare St. Cecillia maakte vooraf een rondgang […]

Zeskamp Bakel 2018 zaterdag foto’s

BAKEL – Jeugdteams streden tegen elkaar op de zonnige eerste dag van Zeskamp Bakel. Marcel Bosmans maakte een fotoreportage. Bekijk ook de video’s op onze Facebookpagina Gemerts Nieuwsblad.

Avond 4-daagse Gemert 2018 (foto’s)

GEMERT – De Avond 4-daagse in Gemert had ook dit jaar de wind mee. Met veel deelnemers, goed weer en een gemoedelijke sfeer kan WSV ZUTh terugkijken op een geslaagde editie. Marcel Bosmans maakte een fotoreportage. Bekijk ook de live-video’s van de vrijdagse start, wandeling door het Gemertse groen en de feestelijke aankomst.

Kermis in De Rips goed van start (foto’s)

DE RIPS – Een prachtige zomerse dag tijdens de opening van de geheel vernieuwde kermis in De Rips. De eerste touwtrekwedstrijd had al menigeen op de been gebracht om de felbegeerde wisselbeker te winnen. Er werd in meerdere leeftijdsklassen gestreden. Team Het Bloemenkastje 2.0 ging er met de prijs vandoor. Burgermeester Van Veen, die naar […]