Iedereen bijzonder op Verwendag 2019

GEMERT – Een verwendag die voor iedereen in Gemert-Bakel toegankelijk is. Wegens succes is deze formule dit jaar geprolongeerd. De tweede editie heeft zondag plaatsgevonden in het plantsoen achter zorgcentrum Ruijschenbergh. Deze verwendag is in het bijzonder bedoeld om mensen met een beperking en de ouderen van het kleinschalig wonen in het zonnetje te zetten.

Optocht en prijsuitreiking KVW Gemert in beeld

GEMERT – De optocht en prijsuitreiking vormen de traditionele afsluiting van de Kindervakantieweek in Gemert. Danny van Schijndel was erbij en maakte bijgaande fotoreportage. Klik op een afbeelding voor een vergroting. Je kunt ook helemaal onderaan (onder ‘Dit kan u ook interesseren’) klikken en door de foto’s scrollen.

Kindervakantieweek Gemert: Foto’s vrijdag (deel 2)

GEMERT – De Kindervakantieweek in Gemert beleefde gisteren zijn laatste dag. Danny van Schijndel was erbij en maakte bijgaande fotoreportage. Klik op een afbeelding voor een vergroting. Je kunt ook helemaal onderaan (onder ‘Dit kan u ook interesseren’) klikken en door de foto’s scrollen.

Kindervakantieweek Gemert: foto’s vrijdag (deel 1)

GEMERT – De Kindervakantieweek in Gemert beleefde vandaag zijn slotdag. Danny van Schijndel was erbij en maakte bijgaande fotoreportage. Klik op een afbeelding voor een vergroting. Je kunt ook onderaan (onder ‘Dit kan u ook interesseren) op een afbeelding klikken en door de rest van de foto’s scrollen.

Wandelhelden Vierdaagse Nijmegen 2019

NIJMEGEN – Marcel Bosmans zette de wandelhelden uit het verspreidingsgebied van het Gemerts Nieuwsblad die meedoen aan de Vierdaagse van Nijmegen vrijdagochtend op de foto. Dit is zijn uitgebreide reportage. (Klik op de foto als je de hele afbeelding wilt zien.)

Fuse Streetrock 2019

BAKEL – Meer dan drieduizend bezoekers stroomden afgelopen weekend samen op het Wilbertspleinin Bakel voor Streetrock 2019. Grote trekkers dit jaar op het gratis festival waren de Amerikaanse springband Dog Eat Dog (bekend van de hits No Fronts en Rocky) en het Bakelse Prinz Klauz dat afscheid nam van het thuispubliek. Marcel van Gerwen maakte een uitgebreide fotoreportage.