De winnende foto
De winnende foto Jannie Oosthoek

Winnaars vakantiefotowedstrijd VVV Gemert-Bakel bekend

In Beeld

GEMERT-BAKEL – Jannie Oosthoek wint een weekendje weg voor twee personen met de fotowedstrijd het Perfecte Vakantieplaatje van VVV Heerlijck Vrij Gemert-Bakel.

De opgave was om een mooie vakantiefoto te maken, met een verwijzing naar Gemert-Bakel. Het plaatje mocht op elke plek in de wereld geschoten zijn, maar niet gefotoshopt.

De inzendingen waren heel divers: de Franse Eifeltoren, een Spaanse olijvengaard, panoramische zichten op bergen en meren binnen en buiten Europa, maar ook een trouwerij en een biertje op het terras in ons eigen Gemert-Bakel.

Een onafhankelijke jury beoordeelde de foto’s op kwaliteit en oorspronkelijkheid. De keuze voor de drie winnende foto’s was unaniem.

Paula van Gestel behaalde het brons met een afbeelding van een Duitse intercity op een station. Op de voorgrond zien we een tas liggen met het beeldmerk van Visit Gemert-Bakel Heerlijck Vrij. “Omdat het logo en de trein dezelfde tweekleurencombinatie delen en veel lijnen in dezelfde richting lopen, ontstaat er een harmonieus geheel”, aldus de jury.

Het zilver ging naar Pauline Coumans. Zij heeft de Gemertse vlag aan een berghut vastgeknoopt. “Deze foto ademt ‘Wanderlust’, zo vindt de jury. “Met bergen en een blauwe zomerlucht op de achtergrond en een gebruinde wandelaar, met hoed, hond en rugzak op de voorgrond is het bijna een perfect plaatje.”

De nummer één foto is dat helemaal. Het goud is volgens de jury naar Jannie Oosthoek gegaan, omdat zij zowel het heerlijck vrije vakantiegevoel als het logo van Heerlijck Vrij Gemert-Bakel en zowel de skyline van Gemert-Bakel als het uitzicht op een vakantiebestemming met meer en bergen in één beeld weet te vangen. Door de fiets en de bootjes is het bovendien een actief beeld. Kortom, het Perfecte Vakantieplaatje.”  Wil je meer inzendingen bekijken? Ga dan naar de app van het Gemerts Nieuwsblad.

De nummer 2.
De nummer 3.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Lees ook