09 december 2021

Iconische Kersttruck in Gemert

GEMERT  – De iconische Kersttruck uit de tv-reclame van Coca Cola staat vandaag geparkeerd bij Time Out/NXT Events in Gemert. Programmamaker, presentator en influencer Bram Brikke (Qmusic) luncht in de truck met winnaars van een landelijke actie.

09 december 2021

Bekerwedstrijd ADO Den Haag – Gemert vervroegd

DEN HAAG – De bekerwedstrijd van Gemert 1 tegen eerstedivisionist ADO Den Haag, komende dinsdag in het Cars Jeans-stadion, is vervroegd naar 18.00 uur. Dit was oorspronkelijk 18.45 uur. Een en ander heeft te maken met de live-uitzending via ESPN, zo meldt de Gemertse club.

09 december 2021

Simon van Wetten reed van Gemert naar Deurne met de Buurtbus

GEMERT-BAKEL – De Buurtbus heeft chauffeurs nodig. Mannen en vrouwen die graag achter het stuur kruipen en als vrijwilliger letterlijk en figuurlijk verbindend zijn. Van Elsendorp via allerlei kerkdorpen naar Deurne en weer terug. Simon van Wetten stapte in bij voorzitter en vrijwillig chauffeur Toon Kanters.

08 december 2021

Gemert-Bakel, ZLTO en OM willen samen criminaliteit in buitengebied tegengaan

GEMERT-BAKEL – ZLTO Gemert-Bakel, Openbaar Ministerie en de gemeente Gemert-Bakel hebben vandaag  een samenwerkingsconvenant ondertekend. Daarmee start een tweejarige pilot om criminaliteit in het buitengebied tegen te gaan. De pilot richt zich in eerste instantie op het opwerpen van barrières om (drugs)criminaliteit in agrarische bedrijfsgebouwen te voorkomen. Denk aan het beschikbaar stellen van gestandaardiseerde huurovereenkomsten […]

07 december 2021

Jeugdspecht helpt dieren winter door

HANDEL – Met de snoeiacties van de Handelse Jeugdspecht op 13 november is er weer meer ruimte gekomen bij de struiken. Als de bomen en struiken te dicht op elkaar gaan groeien ontstaat voor dieren te weinig ruimte om door het bos te lopen. Ook de sloten slibben dicht waardoor het water niet meer goed afvloeit.

07 december 2021

Brandweer blust buitenbrandje in Gemert

GEMERT – De brandweer werd maandagavond rond 23:50 gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Wijst in Gemert. Achter een aantal woningen was een kleine brand. Omwonenden hadden een harde knal gehoord, waarna ze vuur zagen. De brandweer dekte het hoopje brandend goed af met natte bladeren en bluste het af. Volgens de brandweer zou de […]

06 december 2021

Sint per tractor naar ‘t Einder

GEMERT – Ozosnel, het paard van de Sint was vorige week nog steeds zoek. Hoe moest de Sint nou naar de kinderen van ‘t Einder komen? Het antwoord bleek verrassend. Sinterklaas arriveerde op een grote tractor bij de Gemertse basisschool.

06 december 2021

Naar de sint bij de molen

GEMERT – Afgelopen vrijdag vierden de kinderen van Jenaplanschool de Pandelaar het Sinterklaasfeest. Dit jaar op een wel heel bijzondere manier: Sint en Piet waren in de Gemertse molen de Bijenkorf en alle groepen mochten bij hen op bezoek. De wieken draaiden, het zag er prachtig en feestelijk uit.Via een Sinterklaasspeurtocht kwamen de kinderen uit […]

06 december 2021

Opbrengst Grote Clubactie Gemert-Bakel en Boekel

GEMERT-BAKEL – 350.000 verkopers zetten zich de afgelopen maanden in om loten te verkopen tijdens de Grote Clubactie. In Gemert-Bakel haalden verenigingen in totaal 27381 euro op. In Boekel was de opbrengst 7776 euro.