Foto: Amy van Leiden / Jurgen Jacob Lodder
Foto: Amy van Leiden / Jurgen Jacob Lodder Amy van Leiden Fotografie

Straatgenoten Spechtlaan Boekel winnen samen 300.000 euro

Nieuws

BOEKEL - Goed nieuws voor tien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5427VK (straat: Spechtlaan) in Boekel. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs van 25.000 euro gevallen. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. De winnaars werden verrast met het mooie nieuws tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. 

Het was een bijzondere middag tijdens het Goed Geld Gala in het Beatrix Theater in Utrecht. Hier waren deze middag niet alleen goede doelen aanwezig, voor een aantal deelnemers stond er een mooie verrassing te wachten. Bij aanvang verscheen Gaston namelijk met een stapel gouden enveloppen voor winnaars uit Boekel. 

Maartje en Rob spelen mee met twee loten en winnen daarom 50.000 euro. Ze zijn ontzettend blij met dit mooie bedrag: “We willen graag een mooie reis maken met het hele gezin. Zuid-Afrika lijkt ons mooi. Of misschien wel een campertje kopen.”

Voor oud-wethouder van Boekel Henny van Boxtel-Arts en haar partner Frans werd de dag nog mooier. Zij mochten naast 25.000 euro ook een nieuwe BMW mee naar huis nemen.  Ze zijn heel verrast: “We hebben 5 kleinkinderen dus die gaan we in de watten leggen. En we zouden graag samen op vakantie willen in eigen land. 

Foto: Amy van Leiden / Jurgen Jacob Lodder
Foto: Amy van Leiden / Jurgen Jacob Lodder

Lees ook