Afbeelding

Gemertse Zinzi geeft haar aan Haarwensen

Nieuws

GEMERT - De Gemertse Zinzi krijgt regelmatig te horen: ,,Wauw, at heb jij een lange paardenstaart.” Als ze dan trots vertelt dat ze die gaat doneren, klinkt het: ,,Wauw, wat knap van je.”

Nu wil ze graag haar haren en een mooi bedrag schenken aan Stichting Haarwensen. Zodat zij “Wauw” zeggen tegen het bedrag, dat Zinzi samen met anderen heeft gedoneerd. Ze heeft zeker al een mooie opbrengst opgehaald. Maar als je weet dat er elke week 3 à 4 haarwerken kosteloos aan kinderen worden geschonken, die door ziekte of medische behandeling geen haar meer hebben, weet je dat daar veel geld voor nodig is. Namelijk tussen de 1500 en 2000 euro per haarwerk. “Wilt u meehelpen om het bedrag wat meer “wauw” te geven?”, vraagt Zinzi daarom; elke donatie is van onschatbare waarde. 

Ook op haar school De Samenstroom helpen de kinderen heel actief met het inzamelen van statiegeld van flesjes en blikjes. En om de “wauw” nog mooier te maken krijgen alle leerlingen een kleurplaat en geeft Pompidom mooie prijsjes om dit doel te steunen. Maar het allerbelangrijkste is, dat straks een ziek kind in de spiegel kan kijken en zegt: ,,Wauw, wat zie ik er weer mooi uit!” 

“En voor die glimlach doen we het toch met z’n allen?”, vraagt Zinzi. “Wilt u mij steunen? Mijn actie is te vinden via www.haarwensen.nl/acties/327.”

Lees ook