Afbeelding

Reünie Komschool

Nieuws

GEMERT - In april 2023 vond een reünie plaats van de klas die in 1964 de komschool in Gemert verliet voor een verdere schoolcarrière in het voortgezet onderwijs. Reeds voor corona werd het plan opgevat om na bijna 60 jaar deze hereniging te organiseren. Een commissie, bestaande uit Ton van Lieshout, Theo Snoeks, Gerard Vogels en Willem Mollemans heeft een en ander voorbereid.

De klas bestond in 1964 uit zo’n 45 leerlingen. Intussen blijkt dat 16 klasgenoten zijn overleden. Circa 25 klasgenoten van toen vonden elkaar in een uitermate gezellig samenzijn. De geslaagde reünie krijgt komende april een vervolg. Ook dan denkt de organisatiecommissie weer menig klasgenoot te kunnen verwelkomen.

Tijdens de reünie vorig jaar werd het idee geopperd om de groep uit te breiden met de klassen 1963 en 1965. Initiatieven daartoe van de commissie hebben geen gestructureerd vervolg gekregen. Desondanks willen de organsiatoren de schoolverlaters van de Komschool, groepen 1963 en 1965, uitnodigen voor de reünie, die gehouden zal worden op dinsdagmiddag 16 april 2024. 

Zij, die daarin geïnteresseerd zijn, kunnen zich aanmelden via een emailbericht met vermelding van het groepsjaar 1963 of 1965, voor 1 maart naar w.mollemans8@gmail.com. Mensen die aangemeld zijn ontvangen begin maart nadere informatie.

Lees ook