Afbeelding

Fotogroep Focus exposeert

Nieuws

BOEKEL - Op zaterdag 9 en zondag 10 maart vindt er weer een expositie plaats van Fotogroep Focus KBO Boekel. De leden hebben er naar uitgekeken om hun foto’s weer aan het publiek te kunnen laten zien.

Elke deelnemer heeft een eigen bord waarop zijn of haar foto’s worden gepresenteerd. Zij zijn aanwezig om bezoekers een toelichting te geven. Naast 4 of 5 foto’s op een eigen bord is er ook hard gewerkt aan foto’s met een thema. Dit jaar is er gekozen voor het thema ‘geïnspireerd door muziek’. Alle leden hebben een foto gemaakt die verband houdt met een door hen gekozen muziekstuk waar zij goede herinneringen aan hebben. 

Deze muziek is te beluisteren via een QR-code. Bezoekers kunnen met deze link de muziek beluisteren op uw telefoon. Dit geeft een extra beleving bij de gemaakte foto. De leden van Focus willen bezoekers vragen vragen oortjes of een koptelefoontje mee te brengen om te voorkomen dat er veel muziek door elkaar klink. Voor mesen die dit niet hebben liggen er klaar. Zoals gebruikelijk zijn er ook weer vijf audio-visuele series te bekijken. 

De expositie is in Boszicht, Bernhardstraat 72 te Boekel en wordt op zaterdag 9 maart geopend door de Boekelse wethouder Ben Brands. De fototentoonstelling is beide dagen te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur.

Lees ook