Afbeelding
www.112nieuwsonline.nl

UPDATE: Moeder van familiedrama Boekel overleden na botsing met vrachtwagen

Nieuws

BOEKEL - De hulpdiensten zijn woensdagmiddag massaal gealarmeerd voor een steekpartij in een woning aan de Dotterbloem in Boekel. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek dat een kind in de woning was overleden en een ander kind zwaargewond was geraakt. Het gaat om kinderen in de leeftijd van 10 en 12 jaar oud.

Omroep Brabant meldt dat drie buurtbewoners vertellen dat ze na de steekpartij een van de kinderen zwaargewond naar buiten gedragen zagen worden. Het andere kind ligt nog in de woning. Hoe oud de kinderen zijn is onduidelijk. De bewoners van het huis wonen er volgens de buurt pas een paar maanden.

De politie doet onderzoek in het huis aan de rand van het dorp. In de straat staan vier busjes van de forensische opsporing. Ook de brandweer en politie zijn ter plekke. Over de toedracht van de steekpartij is nog niks bekend. 

Later op de dag werd duidelijk dat het drama in Boekel in verband stond met een dodelijk ongeluk in Wilbertoord, circa tien kilometer verderop.  Daarbij is een 42-jarige vrouw bij het ongeluk om het leven gekomen. Zij zou de moeder zijn van de twee kinderen. De vrouw zou met hoge snelheid op een vrachtwagen zijn ingereden, waarbij ze ter plaatse is overleden. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.


De moeder van de kinderen uit Boekel kwam om het leven na een botsing met een vrachtwagen in Wilbertoord. Foto: www.112nieuwsonline.nl.

De politie is inmiddels een groot onderzoek opgestart naar de exacte toedracht van de beide gebeurtenissen. Daarbij wordt zowel technisch onderzoek verricht bij de aanrijding in Wilbertoord als in de woning waar het mogelijke steekincident heeft plaats gevonden. Er is niemand aangehouden.

Lees ook: Bijeenkomst voor direct betrokkenen van drama Boekel

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Lees ook