Afbeelding
Marcel Bosmans

Inschrijven KVW-Bakel start binnenkort

Nieuws

BAKEL - De werkgroep van KinderVakantieWeek Bakel )KVW-Bakel) is al druk bezig met het in elkaar zetten van het programma voor ‘De leukste week van het jaar’. Die is dit jaar van 12 tot en met 16 augustus.

Binnenkort verschijnt het kleine boekje met alle info die voor die week nodig is. Dit kleine boekje wordt op de basisscholen uitgedeeld. Kinderen uit Bakel die niet in Bakel op school zitten, kunnen per e-mail een boekje aanvragen. 

De werkgroep slaagt er altijd in de inschrijfkosten laag te houden. Maar vanwege flinke prijsstijgingen in de afgelopen jaren is KVW-Bakel voor het eerst in meer dan 15 jaar genoodzaakt het inschrijfgeld te verhogen.
De werkgroepleden, bouwploeg en verzorgingsploeg gaan zaterdag 10 augustus hard aan de slag om alles op te bouwen en klaar te zetten. Maandag 12 augustus begint KVW-Bakel met als thema “de Olympische Afterparty”. De Olympische Spelen in Frankrijk zijn dan namelijk net afgelopen. De kleuters blijven rond ‘t Jeugdhuis, terwijl de schoolgroepen 3 tot en met 8 naar het Acritasterrein gaan. Dinsdag is het thema voor de kleuters ‘Op bezoek bij de dokter’. De poppendokters zijn weer aanwezig om de zieke poppen en knuffels van de kinderen te onderzoeken en op te knappen. De kleuters zijn in en rond het atrium bezig. Schoolgroep 3 tot en met 8 hebben als thema ‘de KVW pop!’. Zij gaan naar de Groene Long om zingend en dansend deze dag door te komen. Woensdag is het thema ‘Into the jungle’. De kleuters zitten in het junglebos naast ‘t Jeugdhuis en zullen zich daar opperbest vermaken met onder andere kokosnootwerpen en banaanrapen. De schoolgroepen 3 tot en met 8 gaan naar het kampterrein van Jong Nederland Bakel en gaan daar ook spellen doen zoals liaanslingeren en banaanrapen en nog veel meer. Het is de bedoeling dat iedereen verkleed komt in het junglethema. Donderdag is het thema ‘Race tegen de klok’. Voor alle groepen geldt; kunnen ze alle spelen doen binnen de tijd? De dag wordt afgesloten met een spectaculair eindspel. Vrijdag gaat heel KVW-Bakel weer met z’n allen naar speeltuin Irrland in Duitsland.

Iedereen is welkom om van maandag tot en met donderdag te komen kijken, benadrukt de werkgroep, die nog op zoek is naar vrijwilligers. Groepsleiding, spelbegeleiders en ook nieuwe leden voor de werkgroep zijn welkom.Opgeven als vrijwilliger kan via www.kvw-bakel.nl. Meer informatie opvragen kan via info@kvw-bakel.nl.

Lees ook