Afbeelding

Cruydenryck Pruujverééj en landschapsmarkt in Gemert

Nieuws

GEMERT-BAKEL - Op Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei, vindt de achttiende editie plaats van Cruydenryck Pruujverééj in combinatie met een landschaps- en natuurmarkt, die de laatste jaren succesvol is gebleken. Deze markt wordt georganiseerd door Stichting Gemert-Bakel Kruidentuin van Nederland.

De proeverij annex markt zal gehouden worden vanaf 11.00 uur bij het Boerenbondsmuseum in Gemert en de toegang is gratis. “Het wordt weer een evenement dat alle zintuigen prikkelt met het meest veelzijdige aanbod op het gebied van landschap- en natuurverenigingen, kruidenmarkt en proeverij”, belooft Gemert-Bakel Kruidentuin van Nederland.  Al jaren is Cruydenryck Pruujverééj een van de grootste kruidenevenementen van Nederland. De deelnemers zullen de bezoekers een blik gunnen op al het verrassende, inspirerende en verrijkende wat er op het gebied van kruiden, landschap en natuur verkrijgbaar is. 

Diverse facetten zijn op deze markt vertegenwoordigd: variërend van culinair tot gezondheid, van schoonheid tot tuinieren, van lifestyle tot entertainment, maar ook opleidingen, toeristische en recreatieve aanbieders, dienstverleners en organisaties zullen niet ontbreken. Elk uur zal er een presentatie gehouden worden in het schoolgebouwtje. 

Meer informatie is te vinden op www.kruidendorp.nl.

Lees ook