Afbeelding

Het indrukwekkende levensverhaal van Tim van den Heuvel uit Bakel : van identiteitscrisis naar succesvol modeontwerper

Nieuws

GEMERT-BAKEL - Bakelnaar Tim van den Heuvel (25) vertelt op vrijdagaond 24 mei  zijn indrukwekkende verhaal bij Bibliotheek de Lage Beemden, zoals hij dat eerder al ook in dit interview met het Gemerts Nieuwsblad deed. Nu is hij een succesvol beginnend modeontwerper, maar als kind sloot hij zichzelf op om te vluchten voor de grote dreigende buitenwereld. Soms zijn struggles nodig om tot je kern te komen; Wie ben ik en wat wil ik?

Tim en Daisy Roefs (fotograaf/creative director) geven een inkijkje in hun wereld van prachtige creaties en het kleden van sterren. Maar Tim vindt het nog belangrijker om te vertellen over de moeilijke weg naar dit succes. Over uitvinden wie je zelf bent en wat je talenten zijn. En over je hart durven te volgen ondanks wat iedereen ervan vindt. Het belooft een avond vol verwondering en inspiratie. Er is alle ruimte om vragen te stellen. Deze avond is speciaal bedoeld voor jongeren en hun ouders maar zeker ook voor andere belangstellenden.

Tim is geboren in Bakel en worstelde in de puberteit lang met zijn identiteit. Tijdens een tussenjaar waarin Tim vooral werkte, tekende hij in de avonduren zijn gevoelens en creativiteit op papier. Dit resulteerde tot prachtige ontwerpen. Gestimuleerd door zijn ouders zette Tim de dappere stap naar een mbo-opleiding op de modevakschool. De zolderkamer van zijn oma maakte langzaam plaats voor een groter en echt atelier. Tim maakt daar de mooiste creaties, die hele wereld over vliegen. Naast ontwerpen zet Tim zich graag in voor maatschappelijke thema’s zoals samen scheppen met en voor mensen met dementie en jongeren.

Deze avond is gratis vind plaats op vrijdagavond 24 mei in De Bunker in Gemert om 20.00 uur. De deuren zijn open vanaf 19.30 uur. Aanmelden kan via bibliotheeklagebeemden.nl.

Lees ook