Jubileumjaar voor van Sleeuwen Tweewielers

VENHORST – Voor van Sleeuwen Tweewielers in Venhorst was 2018 een jubileumjaar i.v.m. het feit dat opa van Sleeuwen 90 jaar geleden in 1928 startte met de fietsenzaak. Om dit heuglijke feit te vieren werd in maart van dit jaar in een oplage van 20.000 stuks een magazine uitgebracht met allemaal leuke info over o.a. de geschiedenis […]

Stuurman: Ik word een oldtimer

Wanneer weet je als autojournalist dat je écht op leeftijd begint te raken? Zodra je voor allerlei klassiekermedia artikelen mag aanleveren over modellen die je ooit nieuw bij de importeur ophaalde. De schade blijft bij mij nu nog beperkt, want het overkomt me vooralsnog alleen bij youngtimers, maar de jaren schrijden voort. Eén van de […]

Winterpleinfestijn op Gemert Mert

GEMERT – De schaatsbaan van het Winterpleinfestijn gaat op zondag 9 september in de verkoop tijdens Gemert Mert. Ook dit jaar is er een prijsvraag in samenwerking met het Gemerts Nieuwsblad. Onder de juiste antwoorden worden drie passe-partouts verloot.

Succesvolle start Happie Vrijdag

GEMERT – De eerste editie van ‘Happie Vrijdag’ vond op vrijdag 31 augustus in Hartje Gemert plaats. Eigentijdse en vooral ook zeer smakelijke ‘Food-stands’ waren door lokale ondernemers opgesteld in de Nieuwstraat. Onder andere Griekse burgers, een icedcoffee bar, Peelse Steak Bread en overheerlijke nachoschotels waren verkrijgbaar tijdens de koopavond van 16.00 tot 21.00 uur.

Nieuwbouw supermarkten Groeskuilen Gemert mag van rechter

GEMERT-BAKEL –   Aan de Groeskuilen in Gemert mogen twee supermarkten worden gebouwd. Bezwaren tegen het collegebesluit om een omgevingsvergunning voor het project af te geven zijn door Rechtbank Oost-Brabant afgewezen. Supermarkt COOP en discounter Lidl willen naar de locatie aan de rand van Gemert verhuizen.   Het eerdere besluit van burgemeester en wethouders om de […]

Oude glorie

Laten we wel wezen. Een banaangele tint komt misschien niet als eerste op in de mens die aan een Maserati Quattroporte denkt, maar welbeschouwd moet het toch veel meer verbijstering wekken dat de exclusieve limousine hoofdzakelijk in gedekte tinten werd aangeboden én verkocht? Als je flamboyant wilt doen, doe het dan goed.

Audi Q3 wint aan volwassenheid

In het overbevolkte segment van compacte SUV’s kun je je maar beter goed wapenen, dus heeft Audi de nieuwe Q3 naar een hoger niveau binnen hetzelfde segment getild, door hem meer volwassen te maken.

Een gezond lichaam en een ontspannen geest

BOEKEL – Kracht, kalmte en vitaliteit dat is wat Chi Neng Qigong (Chinese Yoga) voor mensen doet. Door het uitvoeren van eenvoudige en sierlijke oefeningen uit werk je actief aan je gezondheid en levenskracht. De oefeningen zijn gemakkelijk te leren voor iedereen. Wil je ook gezond bezig zijn met je lichaam en tegelijk een ontspannen mind kom het zelf ervaren.