Dubbele nieuwe koers

Gezien de ontwikkelingen de laatste tijd moest het er van komen: een autofabrikant die een middenklasser zonder dieselversies gaat aanbieden. Volvo waagt het met de nieuwe S60 en zet meteen zijn sportiefste sedan ooit neer.

Huurders enthousiast over plannen verduurzamen woningen Goed Wonen

GEMERT – Woningcorporatie Goed Wonen Gemert timmert behoorlijk aan de weg als het gaat om het verduurzamen van woningen. In 2017 en begin dit jaar zijn de eerste zogenaamde Nul-op-de-Meter woningen opgeleverd. De ambitie is om nog dit jaar zo’n 40 woningen energieneutraal en gasvrij te maken. Een enorme woningverbetering met financieel voordeel voor de […]

Samen sterker in de regio

GEMERT-BAKEL – Gemert Media en DAS Publishers gaan samenwerken op advertentiegebied. Peelbreed adverteren wordt daardoor makkelijker en aantrekkelijker.

Het beschaafde alternatief

Alles is relatief. Met de nieuwe Q8 van Audi zul je je nooit ongemerkt door het verkeer bewegen, maar de uitstraling vertoont veel meer beschaving dan bij zijn Britse neef.

Ook lekker

Zelf neemt Peugeot graag de term ‘radicaal’ in de mond bij de nieuwe 508 en onterecht is dat niet. Enkele maanden na de redelijk spectaculair vormgegeven sedan begroeten we nu de SW.

Business Bootcamp met Demi Set your goals

GEMERT-BAKEL – Versterk de teambuilding & verminder het verzuim van uw medewerkers met bootcamp. We weten maar al te goed hoe belangrijk beweging is om je lichaam en je geest gezond te houden. Dit geldt al helemaal voor mensen die een zittend beroep uitoefenen. Door een drukke baan, gebrek aan begeleiding en weinig motivatie lukt […]

Verbouwingsopruiming bij Van Zutphen Bedden

ERP – Van Zutphen Bedden aan het Hertog Janplein in Erp gaat verbouwen. Om plaats te maken voor een nieuw slaapconcept houdt de speciaalzaak gedurende de maand juni een fikse opruiming: “Denk aan voorraad en showroommodellen. Daar zitten mooie aanbiedingen bij,” belooft eigenaar Jurgen van der Leest.

Vaderdag in Hartje Gemert

GEMERT – Afgelopen zaterdag was het weer super gezellig in Hartje Gemert met een feest voor alle vaders omdat het zondag Vaderdag was. In het kader van de WK voetbal was er een soort van Loeki de Leeuw waar iedereen zijn voetbal-skills op kon laten zien. Lukte het om de bal in de buik van […]

Wahnsinn in Gemert

GEMERT – Op vrijdag 28 en zaterdag 29 september zal evenemententerrein de Schabbert te Gemert worden omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van de Duitse gemütlichkeit tijdens de eerste editie van ‘Wahnsinn – das Oktoberfestival’.