Toer de Boer op zondag 2 juni is compleet dagje uit

GEMERT-BAKEL – Toer de Boer biedt iedereen de gelegenheid om op een ontspannen manier kennis te maken met het leven op een boerderij. Op zondag 2 juni is een fietsroute uitgezet tussen een viertal boerenbedrijven. Op elk bedrijf is van alles te zien, te proeven en te beleven.

Nieuw concept Heel Helmond Sport moet stad in beweging krijgen

HELMOND – Bij Helmond Sport prijkt komend seizoen niet hoofdsponsor Vescom, maar de naam van een nieuw en uniek concept op het shirt. Vescom blijft hoofdsponsor, zal prominent op de achterzijde van het shirt blijven staan, maar stelt de plek op de borst beschikbaar voor Heel Helmond Sport. Met het concept wil de club samen […]

Vind De Geldkoffer en win minimaal € 1.000

DEURNE/GEMERT-BAKEL/VOLKEL – Een zakenman is in de nacht van donderdag op vrijdag door een motorrijder van zijn koffer beroofd. Na een klopjacht is de overvaller gepakt. Het koffertje is nog spoorloos. De zakenman looft een beloning van minimaal € 1.000 uit voor degene die het koffertje vindt.

Vergroening bij derde generatie Ford Kuga

Ford mag geen koploper in hybridetechniek heten, maar pakt het bij de nieuwe Kuga wel meteen goed aan, met drie smaken voor de clientèle. Ook op andere vlakken is de derde generatie weer helemaal bij de tijd.

Dansen op Boekel Rond Uit

BOEKEL – Traditioneel barst op Hemelvaartsdag in Boekel de gezelligheid los tijdens Boekel Rond Uit. Er valt veel te beleven voor jong en oud. Van live optredens en braderie tot het ronddraaien in een theekopje en spelen op het grote kinderspeelplein. Het centrum van Boekel bruist ook dit jaar van energie op donderdag 30 mei.

Stuurman: Betalen… en niet voor je lol

Recent verscheen een nieuwsbericht waarin het betaald parkeren bij ziekenhuizen weer eens aan de kaak gesteld werd. Eind december publiceerde het dagblad Trouw al een artikel (ook online te vinden) dat zoekt naar het verhaal achter deze tarieven. Soms betreft het een terugverdienmodel voor dure grond, soms vormt het weghouden van mensen met een recreatieve […]

‘Over een paar weken begint het circus’

GEMERT – Begin juni start Goed Wonen Gemert met het CO2 neutraal maken van zo’n 34 bestaande huurwoningen. Ook de woning van Jose Vroomen wordt verduurzaamd. Zij woont al zo’n 14 jaar met veel plezier op de T.M. Drakestraat, samen met haar hondje Dorriske. We volgen Jose tijdens het traject.

De tip van Monique

Is het tijd voor een opfrisbeurt of ga je (ver)bouwen? Kun je wat hulp en inspiratie gebruiken? Monique Goossens (MOID) geeft tips over bouwen en interieur.