Afbeelding

4 kijktips voor leuke series op Disney+

Ondernemend

Televisie kijken op de ouderwetse manier, volgens programmering, begint snel uit te raken. Streamingsdiensten met on demand content passen steeds beter bij de wensen en eisen van deze tijd, waardoor steeds meer mensen ook kiezen om alleen internet thuis te nemen en geen televisie meer. Content via streaming haal je immers binnen via je internetverbinding, die daar dan wel op berekend moet zijn. Of je nu nog een televisieabonnement hebt of niet, de kans dat je toegang hebt tot een of meerdere betaalde streamingsdiensten is vrij groot. Heb je toevallig ook Disney+? Dan hebben we hier een aantal leuke kijktips voor leuke series voor je!


Only Murders in the Building

Wat doe je als je een beetje een saai leven hebt en er vindt een moord plaats in het appartementencomplex waar je woont? Dan ga je op onderzoek uit! In het zeer populaire Only Murders in the Building wordt dit concept met een komische kwinkslag behandeld, met een bijzonder vermakelijke serie als gevolg. Comedyveteranen Steve Martin (die de serie ook schreef) en Martin Short trekken de kar als zeer bekwame hoofdrolspelers, in een opmerkelijke maar vooral ook leuke combinatie met de veel jongere, eigenzinnige Selena Gomez.

Welcome to Wrexham

Er zijn verschillende redenen om naar Welcome to Wrexham te kijken: je houdt van voetbal en ziet graag meer van het reilen en zeilen van een voetbalclub, je bent fan van Ryan Reynolds of je bent geïnteresseerd in het uitgekomen sprookje van twee rijke en geslaagde Noord-Amerikaanse acteurs die een klein voetbalclubje uit Wales kopen om het weer succesvol te maken. Welcome to Wrexham documenteert op een soms rauwe, maar vaak ook komische manier het grote avontuur van Ryan Reynolds en Rob McElhenney die de touwtjes in handen nemen bij Wrexham AFC. Lukt het om zo snel mogelijk te promoveren met de club en terug in het profvoetbal te komen?

Fleishman is in Trouble

Fleishman is in Trouble is een serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Taffy Brodesser-Akner die gaat over arts Toby Fleishman die na een pijnlijke scheiding vooral wil genieten van zijn hervonden vrijgezellenstatus. Dat lukt aardig, totdat zijn ex-vrouw zomaar verdwijnt, waardoor Fleishman achtergelaten wordt met hun twee kinderen. Dit uitgangspunt plus de sterke uitvoering levert een bijzonder vlotte en scherpe serie op vol humor en met een sterrencast.

The Bear

The Bear gaat over de jonge chef-kok Carmen Berzatto, die na de dood van zijn broer diens broodjeszaak in Chicago overneemt. Hij doet hard zijn best om het bedrijf weer op de rit te krijgen, maar de huidige werknemers van de zaak werken niet direct mee. Ondertussen moet Carmen ook proberen te dealen met het verlies van zijn broer. De serie heeft een rauwe stijl en met realistische karakters en is behoorlijk intens. Dat maakt ook dat je steeds verder wilt blijven kijken.

Dat wordt lekker volop streamen dus op je smart tv, tablet, smartphone of Chromebook, als je tenminste toegang hebt tot Disney+ en een internetverbinding hebt die goed genoeg is om te kunnen streamen. Anders kun je altijd nog op zoek naar een nieuw abonnement voor alleen internet of internet en tv, zodat je zonder onderbrekingen, lange laadtijden en slechte beeldkwaliteit kunt genieten van bovenstaande series. Anders is de lol er immers ook behoorlijk snel af!

Lees ook