Afbeelding

Grote buitenvlooienmarkt Reddingsbrigade Uden

Ondernemend

UDEN - Om de clubkas te spekken van de Reddingsbrigade Uden zal er een gigantisch grote buitenvlooienmarkt georganiseerd worden op zondag 17 september in het Sportpark aan de Parklaan in Uden.  Het park is gelegen nabij de Volkelseweg. 

De opbrengst van de vlooienmarkt zal aangewend worden voor de aanschaf van extra oefen- materiaal. Zo kan men dan praktisch oefenen m.b.t. reddingswerkzaamheden in of rondom het water. Tijdens het evenement zullen er  250 marktkramen opgesteld staan, waarbij particulieren uit Uden e.o. hun gebruikte overtollige huisraad zullen verkopen.

Dus kom ook op deze gigantische buiten- vlooienmarkt, en steun de Reddingsbrigade Uden. U zult er werkelijk duizenden en duizenden koopjes tegenkomen : ruim 1 km aan  planklengte ligt gevuld met leuke spullen.  Zo zal er van alles te vinden zijn : speelgoed, aardewerk, dvd’s, audioapparatuur, fietsen,  kleding, gereedschappen, meubilair, boeken, sierraden, keuken- apparatuur, etcetera. Ook zullen er een aantal standhouders aanwezig zijn met decoratieve spullen. Het gaat dan voornamelijk om landelijke en nostalgische spullen uit grootmoeders tijd. De openingstijden zijn van 10.00-17.00 uur . Als je ook nog een standje wil huren op deze markt, dan is dat nog mogelijk. De opbrengst is dan uiteraard voor jou zelf. Voor nadere informatie kunt u bellen met 0161-456291

Lees ook