Afbeelding

Evenementen, vergaderen en trouwen bij Villa Polder Gemert

Ondernemend

GEMERT - Met veel enthousiasme delen wij onze toekomstplannen voor Villa Polder in het nieuwe jaar. Per 1 januari 2024 zullen we ons specialiseren in de evenementenmarkt. Deze beslissing is gebaseerd op ons succes in de prachtige evenementen en bruiloften in het afgelopen jaar, en vele evenementen die volgend jaar gepland staan.

Onze toewijding aan het creëren van speciale momenten voor onze gasten heeft ons ertoe aangezet deze richting in te slaan. We zijn vol enthousiasme en vastberaden om volgend jaar deze uitdaging aan te gaan en onze expertise in te zetten voor het creëren van onvergetelijke momenten.  Wij willen onze gasten vriendelijk herinneren om diner en cadeaubonnen in te wisselen. In het volgend jaar zijn ze ook nog bruikbaar in onze B&B, en bij het boeken van een evenement. Bovendien willen we jullie laten weten dat ons diner menu beschikbaar blijft tot het einde van dit jaar. We kijken ernaar uit om jullie nu en tijdens de feestdagen te verwelkomen. 

Onze beslissing om ons te richten op evenementen en bruiloften is gebaseerd op de wens om de hoogste kwaliteit te kunnen blijven bieden. Dit houdt in dat we ons moeten specialiseren om aan de verwachtingen te kunnen voldoen.  We willen benadrukken dat we beschikbaar blijven voor diners vanaf 8 personen en dat we een scala aan evenementen, vergaderingen, feesten en bruiloften op een unieke locatie zullen blijven faciliteren. Onze Bed and Breakfast blijft ook ongewijzigd in bedrijf. 

We kijken uit naar de toekomst en de mogelijkheid om nog meer onvergetelijke momenten te creëren samen met onze gasten. Voor boekingen en vragen: www.villapolder.nl

Met gastvrije groet, Tim en Kittiya Reus

Lees ook