Afbeelding

Electro World Wim vd Broek Boekel gaat op Black Friday dicht

Ondernemend

BOEKEL - Black Friday is een dag in navolging tot Amerika waarin winkels stunten met uitverkoop en aanbiedingen. Jaren geleden was dit alleen op vrijdag, toen kwam Zaterdag erbij, Cyber Monday en nu zijn er zelfs bedrijven die een hele maand Black Friday acties voeren.

“Er ontstaat een soort gekte die alleen maar over kopen gaat zonder dat klanten nadenken over service en duurzaamheid van producten”, zegt Gijs de Bruijn van Electro World Wim vd Broek. “Alleen de prijs is nog belangrijk. Wij vinden dat kwaliteit altijd boven kwantiteit staat. Daarom hebben we besloten om op vrijdag 24 november onze deur dicht te houden en om deze massa hysterie en overconsumptie tegen te gaan. Hiermee willen we een tegengeluid laten horen over niet-duurzaam kopen.  Dus bewust nadenken bij wat je koopt en minder in plaats van meer.”

“We willen ook graag voorkomen dat er hoge druk op ons complete team komt te staan zodat we onze trouwe klanten kunnen helpen op de manier zoals wij gewend zijn. Daarom gaan we op Black Friday er met ons team een dagje eropuit op een verantwoordelijke en gezellige manier om weer nieuwe energie binnen te halen. Uiteraard staan we met onze vertrouwde service weer voor je klaar op zaterdag 25 november met een heerlijke kop koffie en wat lekkers bij ons in de winkel.”

Lees ook