Afbeelding

Kantoorpand Goed Wonen weer klaar voor de toekomst

Ondernemend

GEMERT - De verbouwing van het kantoorpand van Goed Wonen Gemert is afgerond. Na 8 maanden kon Goed Wonen het nieuwe jaar starten in het vernieuwde pand. Sinds maandag 15 januari zitten zij weer op hun vertrouwde plek, zij het met een frisse uitstraling en moderne faciliteiten.

Technisch uitgeput
“De renovatie was broodnodig”, zo vertelt directeur-bestuurder Hans Vedder. “De laatste grondige verbouwing was alweer zo’n 25 jaar geleden. Hoewel de ontvangsthal en entree in de tussentijd zijn aangepakt, waren de installaties in het pand volledig uitgeput. De cv-installatie smeekte om vervanging, de luchtventilatie werkte niet meer naar behoren, en energetisch paste het pand niet meer bij onze duurzaamheidsstrategie.”

Centrale locatie
Goed Wonen koos bewust voor een verbouwing van het bestaande pand in plaats van verhuizen naar een andere plek. “We willen gewoon op dezelfde locatie blijven, dicht bij een groot deel van onze huurders en als integraal onderdeel van de kern Gemert”, zegt Hans. “Na de verbouwing voldoet ons pand weer aan alle moderne eisen. Het behoort nu tot een van de meest duurzame gebouwen in onze gemeente. We zijn klaar voor de komende 20 tot 25 jaar.”

Aangename ruimtes
Ook maakt Hans duidelijk dat de vernieuwing niet alleen betrekking heeft op de technische aspecten. “Er is veel aandacht besteed aan voldoende aangename ruimtes om een warm welkom te bieden aan onze huurders en samenwerkingspartners. Natuurlijk komen we ook nog altijd gewoon bij onze huurders thuis. Dat is soms gewoon gemakkelijker voor huurders die verder weg wonen, minder mobiel zijn of die om andere redenen aan huis gebonden zijn.”

Open dag
Goed Wonen wil de inwoners van Gemert-Bakel graag uitnodigen voor een open dag. Hans roept iedereen op om het Gemerts Nieuwsblad, en de website en social media van Goed Wonen in de gaten te houden. “Binnen enkele weken plaatsen we een uitnodiging voor onze ‘housewarming party’. Samen met de inwoners van onze gemeente en onze partners willen we vieren dat wij met ons vernieuwde kantoorpand klaar zijn om de gemeenschap nog beter van dienst te zijn. We kijken ernaar uit om iedereen weer te mogen verwelkomen in deze verbeterde en eigentijdse omgeving.” (Advertorial)

Bovenstaand artikel is aangeleverd. Gemert Media is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Afbeelding
Afbeelding

Lees ook