Afbeelding

Wolk Matrassen komt gewoon bij u thuis

Ondernemend

U kent het vast wel. U heeft een nieuw matras nodig en gaat naar de winkel en dan wordt het lastig. Het is te druk en u voelt zich opgejaagd. Uw gekozen matras ligt in het eigen bed tóch anders. Of eigenlijk is het voor u al heel lastig om überhaupt bij de winkel te komen.

Wolk Matrassen heeft dan de oplossing voor u.
Het Gemertse bedrijf van zoon en vader Tijn en Jan Koonings is namelijk de matrassenspecialist die bij u aan huis komt. Zo kunt u in uw eigen omgeving, in
uw eigen bed de matrassen testen. Tijn en Jan
hebben samen jarenlange ervaring als het gaat om matrassen en weten hoe lastig het soms voor
mensen kan zijn om een goed matras uit te kiezen.
“Een goed matras is essentieel voor een uitgerust leven. Het comfort is afhankelijk van verschillende factoren zoals de omgeving en uw eigen bedbodem.
We merken dat als klanten in een winkel advies krijgen dat eenmaal thuis het matras toch anders ligt dan ze getest hebben in de winkel.”

En daarom komt Wolk Matrassen bij u aan huis. Gratis en vrijblijvend. “Wij nemen verschillende matrassen mee, en indien gewenst ook een bedbodem. We gaan meestal uit van een stevig matras en een iets zachter en daarbij hebben we vijf verschillende toplagen.
Het slagingspercentage is dan ook hoog”, zeggen
Tijn en Jan “daarnaast kunt u bij Wolk Matrassen ook terecht voor topmatrassen en bedbodems.”

“We doen het om de klanten te helpen. Wij willen ze het zo makkelijk mogelijk maken om een goed matras aan te schaffen. Voor ons staat de klant centraal en met goed en persoonlijk advies willen wij ze helpen aan die belangrijke nachtrust.” 

Wolk Matrassen werkt nauw samen met Nederlandse
fabrikanten, zodat de kwaliteit van de producten gewaarborgd wordt. “Onze matrassen worden met de hand gemaakt in Nederland. Ze worden ook pas gemaakt als er een besteld is, zo werken we ook heel erg duurzaam.”

Wie een afspraak maakt bij Wolk Matrassen krijgt thuis bezoek van een van de adviseurs en daar kunnen de matrassen getest worden. Overtuigd dat u het beste matras voor u gevonden hebt, dan kan deze besteld worden en indien gewenst nemen ze ook het oude matras van de klant mee retour. En dan is er ook nog de zekerheid dat je 90 dagen kunt proefslapen.
“We doen dit allemaal om de klant zo goed mogelijk te helpen, want die moet tevreden zijn.”

Wilt u kennismaken met Wolk Matrassen? Neem dan nu vrijblijvend contact op, zodat u binnenkort ook optimaal kunt genieten van uw nachtrust.

Tel. 085-0601935         info@wolkmatras.nl         www.wolkmatras.nl

Lees ook