Afbeelding

Verkoopmanifestatie Het Blazoen Gemert: luxe appartementen op historische locatie

Ondernemend

GEMERT - Voor de laatste keer genieten in ’t KAFFEE van uitgaanscentrum Axis? Kom op 1 februari a.s. stappen tijdens de verkoopmanifestatie en wellicht kies ook jij voor een van de appartementen van Het Blazoen op deze mooie en historische locatie. Het Blazoen biedt 24 koopappartementen verdeeld over drie unieke types, voorzien van alle luxe en comfort.

Al vanaf €195.000

Van 3 kamer appartementen met ruime buitenruimte tot 2 kamerappartementen die al een verkoopprijs hebben vanaf €195.000 met duokoop of €260.000 met volledig eigendom! Met duokoop kun je ruimer wonen met lagere maandlasten en aantrekkelijke fiscale voordelen.

Energiezuinige appartementen

De appartementen zijn niet alleen luxueus, maar ook bijna energieneutraal. Ze zijn uitgerust met zonnepanelen en maken gebruik van aardwarmte voor koeling en verwarming, waardoor je de perfect balans hebt tussen een milieuvriendelijke keuze en stabielere energielasten. Bovendien biedt de NHG 2024-regeling extra hypotheekmogelijkheden voor energiezuinige appartementen. Met deze regeling kun je tot wel €40.000 extra lenen voor woningen met een A+++ of A++++ label.

Gegarandeerde start bouw

De verkoop van de appartementen verloopt voorspoedig, hetgeen betekent dat de bouwwerkzaamheden zoals gepland kunnen start in het voorjaar van 2024.

Reserveer nu en ontdek jouw nieuwe thuis.

Op donderdag 1 februari a.s. van 18.30 tot 20.30 uur ben je welkom in ’t KAFFEE voor de gezellige verkoopmanifestatie van Het Blazoen. Wacht niet langer en reserveer nu jouw plek in Het Blazoen. Ontdek het comfort, de luxe en de historische charme in het hart van Gemert.

Voor meer informatie en om je in te schrijven, bezoek onze website op www.hetblazoen.com

Bovenstaand artikel is aangeleverd. Gemert Media is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Lees ook