Afbeelding

Win 2 tickets voor Circus Renz International in Gemert

Ondernemend

GEMERT - Wil je gratis kans maken op 2 tickets voor een show van Circus Renz International in Gemert?  Download dan gratis de app van het Gemerts Nieuwsblad, maak een screenshot of foto van je smartphone waarop je kunt zien dat de app op je mobieltje staat (max 5 mb) en mail deze voor maandag 8 april 2024 door naar lezersactie@gemertsnieuwsblad.nl , onder vermelding van ‘circus’. Vergeet niet om je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer in je mail te vermelden.Gemerts Nieuwsblad geeft in totaal 5 x 2 kaarten weg.

Circus Renz International presenteert met trots voor jong en oud een grandioze en traditierijke circusshow. Hoewel Circus Renz International met de tijd is meegegaan, is tijdens de shows nog steeds de oude circussfeer van vroeger te proeven. 

Paarden mogen natuurlijk niet ontbreken bij het traditionele circus. Dit jaar draven er maar liefst 8 edele Arabieren in de piste. Dit prachtige vrijheidsdressuur wordt gepresenteerd door Franz Renz. 

Maar ook is er ruimte voor jonge en talentvolle artiesten, sensationele jongleurs, luchtacrobatiek, trapezewerkers, clownerie en vertederende en bijzondere dieren. Het circus gaat met zijn tijd mee en biedt het publiek, zowel op de loge als op de tribune, een aangenaam zicht en zitcomfort. 

Circus Renz International staat van 12 tot en met 14 april op De Schabbert in Gemert. Op vrijdag 12 april vindt om 17.00 uur de première plaats. De overige voorstellingen zijn zaterdag 13 april 17.00 uur en zondag 14 april 13.00 uur. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis genieten van de voorstelling. 

Er zijn tribune- en loge-kaarten. De zitplaatsen zijn comfortabele kuipstoelen. De loge-kaarten zijn plaatsen rondom de pisterand. Op www.circusrenzinternational.nl staat alle informatie over het online bestellen van kaarten.

Lees ook