Venhorst buigt voor Volharding

VENHORST – Venhorst verloor vorige week duidelijk van Olympia ’18 en moest zondag naar Vierlingsbeek om tegen Volharding weer eens een goed resultaat te behalen. Ondanks de constant neerdruppelende nattigheid van boven was de stemming onder de meegereisde supporters positief.

Drie kampioenen Talent BMX Team

HANDEL – Het BMX afdelingskampioenschap Zuid is een competitie die uit acht wedstrijden bestaat. Zeven wedstrijden tellen mee en men moet aan minimaal zeven (vanaf 13 jaar) of vier (tot en met 12 jaar) wedstrijden hebben deelgenomen om in aanmerking te komen voor een eindprijs. Met de achtste wedstrijd in Valkenswaard werd het fietscrossseizoen 2019 afgesloten.

WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – Donderdag 17 oktober troffen bij WAC Gemert JR Dakbedekkingen, promovendus uit de tweede klasse, en Minn 10 Menswear/’t Ridderhof, degradant uit de hoofdklasse en het team van de week, elkaar in een levendig en boeiend duel.

Mooie dag PSV Sint Hubertus

GEMERT – Meestal is de paardensport een individuele sport, waarbij alle combinaties voor hun eigen winstpunten rijden. Maar één keer per jaar is het een echte teamsport; dat is als de regionale clubkampioenschappen van kring Helmond worden gereden.

Supportersclub vv Gemert twintig jaar

GEMERT – Rini van Schijndel kan het zich nog feilloos herinneren. Het was oktober 1999. Aan de rand van het veld bij een training van de A-selectie zei hij tegen toenmalig voorzitter Harrie Bressers: ,,Ik denk dat ik een supportersclub ga oprichten.” Harry keek hem toen wat verwonderd aan. ,,Harry dacht: dat gaat ‘m toch niet lukken. Maar we hadden net de bekerwedstrijd uit tegen FC Twente achter de rug, waar we met tien volle bussen naartoe waren gegaan, dus we hadden al wat ervaring. Met een paar trouwe supporters zijn we toen bij elkaar gekomen.”

Viertal Tremeg geselecteerd voor Handbalschool Brabant

GEMERT – Afgelopen september stond voor Loes Dortmund, Quinn Haverkort , Maren van der Vliet enThomas van der Vliet in het teken van de selectietrainingen bij de Handbalschool Brabant. In een drietal trainingen op zaterdagochtend werden de spelers getraind en bekeken door toptrainers van het Nederlands Handbal Verbond.

Jeugdkamp Gemertse Watervrienden

GEMERT – De jeugd van Zwemvereniging Gemertse Watervrienden gaat ieder jaar op kamp, dit keer was het thema ‘De Efteling’. De kinderen werden op kampeerboerderij De Coxse Boerderij op vrijdagavond onthaald met een mooie ‘Jokie’ van ballonnen. Het werd een weekend vol met leuke spellen en activiteiten met een sprookjesintje. Op zaterdag werd er genoten […]

Venhorst verliest ruim van Olympia’18

VENHORST – Op sportpark De Voskuilen waren zondag alle ingrediënten voor een mooie voetbalwedstrijd aanwezig. Een lekkere temperatuur, na enkele maanden heel veel werk toch een goede grasmat en een festival in de buurt, waar de Venhorst-spelers natuurlijk niet naar toe waren gegaan.

Eerste overwinning De Korfrakkers

ERP – Na het pakken van het eerste punt vorige week, was het voor De Korfrakkers uit Erp tijd om de lijn door te trekken. Deze zondag stond Be Quick op het programma, de ploeg die nog ongeslagen was.

Bavos verslaat ASV in pover duel

BAKEL – In de wedstrijd tussen Bavos en ASV’33 namen de gasten uit Aarle-Rixtel in de eerste helft het voortouw. Voor de thee hadden ze eigenlijk met 4-0 voor moeten staan, maar het was Bavos dat met een 1-0 voorsprong de rust in ging door een doelpunt van John Brouwers. In de tweede helft was […]