17 augustus 2022

In memoriam: Bert Vereijken

GEMERT – Bert Vereijken is afgelopen zaterdag op 86-jarige leeftijd overleden. Dat meldt v.v. Gemert. Vereijken was Lid van Verdienste bij de voetbalvereniging. “Bert was vele jaren lang een vertrouwd gezicht op sportpark Molenbroek”, schrijft v.v. op de clubsite. “Een echte GVV’er. Als vrijwilliger zette hij zich op allerlei fronten in. Vele jaren was hij […]

17 augustus 2022

Gemert en Urk spelen om plek in hoofdtoernooi KNVB-beker

GEMERT – V.v. Gemert is in de tweede kwalificatieronde van de KNVB-beker gekoppeld aan Urk, dat uitkomt in de derde divisie zaterdag. De loting vond dinsdagavond plaats. De wedstrijd, gespeeld op sportpark Molenbroek in Gemert, begint op woensdag 21 september om 20.00 uur. De winnaar plaatst zich voor het hoofdtoernooi.

15 augustus 2022

Zilver voor Jules van der Heijden op WK Powerchairhockey

GEMERT – Jules van der Heijden heeft met het Nederlands team zilver behaald op het WK Powerchairhockey. De Denen versloegen Oranje in de finale met 3-4.  Een verslag vanuit Zwitserland.   Poulewedstrijden De openingswedstrijd voor Oranje is de Derby der Lage Landen tegen de Belgen. Op woensdag 10 augustus om 09.30 uur begint het duel. […]

10 augustus 2022

Zomerse visactiviteit voor de jeugd

GEMERT – Hengelsportvereniging Ons Genoegen organiseert een afwisselende visactiviteit voor de jeugd uit Gemert-Bakel en omstreken. Op zondag 4 september kunnen kinderen van 8 tot en met 14 jaar gratis kennis maken met allerlei facetten van het sportvissen.

02 augustus 2022

Aardbeien Were Di

GEMERT – De afgelopen weken zijn alle leden van Were Di in Gemert en de Mortel druk geweest. Op 17 en 18 juni heeft u heerlijke verse aardbeien in de kraam van de volleybalvereniging kunnen kopen. Op dinsdag 21 zijn alle leden langs de deuren in Gemert Elsendorp en de Mortel geweest.

01 augustus 2022

Handels BMX-Team op WK in Nantes

HANDEL – Het Wereldkampioenschap fietscross werd dit jaar georganiseerd door de Franse Wielerbond en dit spektakel vond plaats van 24 tot en met 31 juli in Nantes. Op een prachtige baan kwamen zes gekwalificeerde rijders van het Talent BMX Team uit Handel in actie.

25 juli 2022

Open Ratingtoernooi TC Boekel

BOEKEL – Afgelopen week werd het Montimar Open Ratingtoernooi van TC Boekel gespeeld op het eigen tennispark.

25 juli 2022

Handel een vereniging rijker

HANDEL – ‘Dubbel Dof Li’ boules club Handel is de naam, en dinsdagavond 19 juli om 19.07 uur is de oprichtingsakte notarieel bekrachtigd door notaris Van Hoof en het nieuwe bestuur.

24 juli 2022

Gemert begint met kleine zege in Nuenen

NUENEN – Het vernieuwde Gemert 1 heeft in de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding een kleine overwinning geboekt op rksv Nuenen, dat komend seizoen uitkomt in de Hoofdklasse, of beter: de vierde divisie. Het werd zaterdagmiddag op sportpark Oude Landen 2-3, na een vroeg afgedwongen 0-3.

19 juli 2022

Gemert-Bakelse Golfkampioenschappen

BAKEL – Op vrijdag 30 september wordt er weer gespeeld om de Gemert-Bakelse Golfkampioenschappen. Het is dan de 19e keer dat dit kampioenschap wordt gehouden.