99e Coopertest SOZO

GEMERT – Nog slechts één Coopertest scheidt trimclub SOZO van de historische gebeurtenis dat het de honderdste Coopertest organiseert. De datum van deze honderdste ligt al vast: zaterdag 29 juni 2019. Mensen die deze dag niet willen missen kunnen deze datum alvast in hun agenda vastleggen.

Tremeg HA1 winterkampioen

GEMERT – Afgelopen weekend speelde de heren A van Tremeg hun uitwedstrijd tegen Noav uit Susteren. De wedstrijd spande er om omdat Tremeg aan een gelijkspel al genoeg had om kampioen te worden.

Kerstloop GAC Gemert vernieuwd

GEMERT – Atletiekvereniging GAC Gemert organiseert ook dit jaar de Topvorm Kerstloop. Op woensdag 26 december, Tweede Kerstdag, kunnen jong en oud afstanden lopen die variëren van 2,6 tot en met 10 kilometer. De start en de finish vinden dit jaar plaats op het Ridderplein. Het parcours is vernieuwd en verhard.

Belangrijke afsluiter voor Gemert

GEMERT – Gemert wil een goede eerste seizoenhelft zondag gepast afsluiten; met een driepunter tegen naaste concurrent Baronie uit Breda. De topper in de hoofdklasse B wordt om 14.00 uur in gang gefloten op sportpark Molenbroek.

Bavos zoekt sportieve meiden

BAKEL – Het meisjes onder 17 elftal van voetbalvereniging Bavos uit Bakel is is op zoek naar sportieve meiden die met vriendinnen willen voetballen of nieuwe vriendinnen willen maken. Het team traint elke donderdag van 18:15 tot 19:15 uur. Nieuwe speelsters in de leeftijd tot 17 jaar zijn altijd welkom om een keertje vrijblijvend langs […]

Moeder en dochter rijden samen kerstshow

GEMERT – Een jubileumeditie voor rolschaatsvereniging Olympia uit Mierlo. Voor de 15e keer zal Veronique Geerts uit Gemert samen met alle rolschaatssters van de rolschaatsvereniging een afwisselend aanbod laten zien van shownummers in de kerstshow op 15 en 16 december. Haar dochter Zoë Geerts doet voor de 7e keer mee.

Were-Di heren 1 boekt duidelijke overwinning

GEMERT – Were-Di heren 1 reisde zaterdag af naar Helmond, waar het Mierlose DKJO zijn thuiswedstrijden speelt in de Polaris hal. Were-Di had in de voorbereidingen al een wedstrijd tegen DKJO gespeeld en deze verliep prima. De trainer van Were-Di had gewaarschuwd dat het een degelijk team was met ex-divisie spelers en Gemert dus wel wat tegenstand kon verwachten.

Twee jubilarissen Triathlongroep Gemert

GEMERT – Dit jaar eert Triathlongroep Gemert Peter van der Putten en Jos van den Akker met hun 25-jarig jubileum. Beiden werden uitgedaagd door de combinatie van de drie sportdisciplines en sloten zich in 1993 aan bij de Triathlongroep om zich hierin te bekwamen.