Padelbanen op tennispark Bakel

BAKEL – Padel, een dynamische kruising tussen tennis en squash, wint snel aan populariteit. Niet alleen onder tennissers en squashers, maar ook bij bijvoorbeeld voetballers en hockeyers. Tennisvereniging De Sprenk uit Bakel geeft die populariteit ruimte door drie banen aan te leggen.

Volop plezier bij Tentennis

GEMERT – Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juli vond het jaarlijkse Tentennis plaats voor alle jeugdleden van GLTV. Het werd volgens de tennisvereniging een geweldige happening: ‘Onder een stralend zonnetje deden bijna alle jeugdleden mee en was het heel gezellig.’ Op zondag 18 juli was de afsluiting van de jeugdclubkampioenschappen.

Heren GHSV boeken derde overwinning op rij

GEMERT – In de laatste wedstrijd voor de zomerstop gingen de Gemertse honkballers op bezoek bij buurman RedSox in Uden. De heren begonnen sterk in de eerste inning met honkslagen van Tijmen en Thomas, gevolgd door een geraakt werper van Alex.

Jos van Hees 25 jaar triatleet

GEMERT – Dit jaar eert Triatlon Groep Gemert Jos van Hees met zijn 25-jarig jubileum. De sportcarrière van Jos begon op jonge leeftijd met voetbal. Bij SCMH in Mariaheide voetbalde hij uiteindelijk 13 jaar in het eerste elftal. Zoals velen werd ook Jos geïnspireerd door de triatlonsport op televisie en kwam via via op zijn dertigste bij de Triatlon Groep in Gemert terecht.

Gemert begint goed aan voorbereiding

GEMERT – Gemert 1 is de voorbereiding op het nieuwe seizoen goed begonnen. Dinsdag werd eerstedivisionist Helmond Sport knap op 2-2 gehouden, zaterdag waren de zwartwitten een maatje te groot voor zaterdageersteklasser Nivo Sparta: 5-1.

Opnieuw winst heren en recreanten GHSV

GEMERT – Gryphons nam in de wedstrijd tegen de heren van de Gemertse Honk- en Softbalvereniging (GHSV) direct een 2-0 voorsprong en liep in de tweede inning uit naar 3-0. In de gelijkmakende slagbeurt kwamen de heren, mede dankzij back to back triples van Schonenberg en Mols, terug tot 3-3. In de volgende innings liepen de Gemertse heren langzaam verder uit naar een 13-4 overwinning.