Dames HC Gemert verliezen in Meerssen

GEMERT – Afgelopen zondag stond voor de dames van HC Gemert een wedstrijd op de planning in het verre zuiden van het land. De Gemertse dames reisden af naar Meerssen en wilden hier de punten meenemen naar Gemert.

Were-Di heren 1 wint spannende derby

GEMERT – Afgelopen weekend speelden de heren van VC Were-Di uit Gemert een spannende derby tegen Unitas uit Boekel. De volledige selectie werd aangevuld met mini van de week Tigo, die samen met de coach de wedstrijd vanaf de wisselbank mocht beleven.

Zonnige clubkampioenschappen bij GAC

GEMERT – Zaterdag 6 oktober werd de onderlinge strijd aangegaan tussen de clubgenoten van GAC bij de clubkampioenschappen. Het zonnetje en de frietkar zorgden ervoor dat de dag eigenlijk al niet meer stuk kon.

Gemert zondag naar Papendorp

GEMERT – Gemert 1 kan zich komende zondag revancheren voor de nederlaag van afgelopen zondag tegen Alphense Boys. De ploeg reist naar naar Utrecht voor de confrontatie met hekkensluiter SVA Papendorp. SVA staat voor Sport Vereniging Atlas en refereert aan het gebergte in Marokko. Papendorp is een wijk in Utrecht. SVA Papendorp is de nieuwe […]

Toon vd Boogaard kampioen Tête à Tête

ELSENDORP – Maar liefst veertig deelnemers telde het Elsendorpse Tête à Tête Jeu de Boulse toernooi dit jaar. De organisatie spreekt dan ook van een geslaagd toernooi. Het mooie weer gedurende het toernooi droeg daar natuurlijk ook aan bij.

Talent BMX Team in Veldhoven

HANDEL – Onder nog steeds zomerse weersomstandigheden werd zondag in Veldhoven de negende van elf fietscrosswedstrijden in de Nederlandse BMX-Afdeling Zuidcompetitie gehouden. Nog twee wedstrijden te gaan en dan kan het klassement opgemaakt worden waarbij nog diverse crossers van het Talent BMX Team hoog kunnen eindigen.