Wessel I nieuwe prins vv Gemert

GEMERT – Vrijdagavond is bij het begin van ‘Roze Vrijdag’ de nieuwe prins van vv Gemert onthuld. Het komende carnavalsjaar regeert Prins Wessel d’n Urste over het rijk der zwartwitten. Wessel speelt in de JO19-3 en luistert in het dagelijkse leven naar de naam Wessel ter Hoeven. Zijn adjudant is Tijs van der Heijden. Zij […]

Presentatie Talent BMX Team

HANDEL – Op zaterdag 15 februari vond in Handel de presentatie plaats van het Talent BMX Team uit Handel. Ook in 2020 zal dit team weer deelnemen aan de diverse fietscrosswedstrijden in binnen- en buitenland.

Ralf Kemper vertrekt; andere sterkhouders blijven

GEMERT – De Technische Commissie had eind afgelopen week goed als slecht nieuws te melden. Om maar met het laatste te beginnen: ook Ralf Kemper verlaat aan het einde van het seizoen sportpark Molenbroek. De aanvaller kiest net als zijn aanvalsmaatje Thijs van Pol voor een aanbieding van FC Wezel Sport in Mol.

Carnaval bij Gemertse Watervrienden

GEMERT – Afgelopen zaterdagmiddag had de Jeugdcommissie van de Gemertse Watervrienden weer een leuke activiteit voor de jeugdleden georganiseerd. Dit keer was het een carnavals-zeskamp in de gymzaal van Sportcentrum Fitland.

Nederheide Commanderije Cross

GEMERT/MILHEEZE – Zondag 16 februari was de laatste wedstrijd van het Limbracircuit 2019-2020. De Gemertse Atletiek Club organiseerde deze wedstrijd in de bossen van Milheeze nabij strandbad Nederheide.

Erika van Bakel ‘Kei van het jaar’ Fiducia

DE RIPS – Tijdens de pre-carnavalsparty van Fiducia uit De Rips is Erika van Bakel uitgeroepen tot ‘Kei van het jaar 2020’. Erika zet zich al jaren in voor de jeugdcommissie van de voetbalvereniging en is sinds 2017 lid van het hoofdbestuur. In het bijzijn van Prins Niels en Prinses Elke is ze gehuldigd voor […]