Goalcha-clinic voor F-jeugd Tremeg

GEMERT – Op zaterdagochtend 21 november kreeg de F-jeugd van handbalvereniging Tremeg een Goalcha-clinic van Mark Ellson. Mark is verbonden aan het Nederlands Handbal Verbond en is tevens trainer en coach van dames 1, dus een bekende binnen de vereniging. Hij liet de F-jeugd kennis maken met Goalcha-handbal en de bijbehorende zachte bal.

Padelbanen bij GLTV?

GEMERT – Padel is in! Het is de hardst groeiende sport in Nederland. In Spanje is het al de tweede sport na voetbal en ook in Nederland groeit padel enorm. De grote verwantschap met tennis en de snelle groei zijn voor het GLTV bestuur aanleiding geweest om een werkgroep in het leven te roepen die gaat onderzoeken of padelbanen bij GLTV haalbaar zijn.

Reinald Boeren blijft trainer v.v. Gemert

Reinald Boeren is ook volgend seizoen trainer van vv Gemert. De trainer en de club kwamen zaterdagmiddag tot een akkoord over verlenging van de verbintenis. Reinald begint komende zomer aan het vierde seizoen op sportpark Molenbroek. Voor Gemertse begrippen komt de overeenstemming al vroeg tot stand. Doorgaans worden de gesprekken over de toekomst van spelers […]

Start binnentrainingen MKV Milheeze

MILHEEZE – Aankomende week starten de jeugdteams van Korfbalvereniging MKV uit Milheeze met de binnentrainingen. In verband met de corona-maatregelen zullen vooralsnog geen wedstrijden gespeeld worden.

In Memoriam Tony Simons

Na een langdurig ziekbed is Tony Simons onlangs op 86-jarige leeftijd overleden. Oudere voetballiefhebbers zullen zich Tony Simons nog ongetwijfeld herinneren. Hij was in de jaren vijftig van de vorige eeuw een van de smaakmakers van het succesvolle vaandelteam van vv Gemert. Als ouderwetse linksbuiten was hij een voortdurende plaag voor de verdediging van de […]

GLTV-jeugd succesvol in competitie

GEMERT – Door het coronavirus moest de KNLTB najaars tenniscompetitie helaas abrupt worden afgebroken voor alle vijf de jeugdteams van GLTV. Daardoor ontstonden er, soms positieve en soms minder positieve, eindstanden voor de teams.

De Stippelberg verwelkomt 1000e lid

BAKEL – Afgelopen week heeft Golfbaan Stippelberg zijn duizendste lid mogen inschrijven. Nicole Goossens uit Erp is de gelukkige. Zij mocht tot haar verrassing enige welkomstgeschenken in ontvangst nemen uit handen van manager Dorine Daemen. Ondanks het coronavirus kan nog volop gegolfd worden, omdat de (afstands)regels eenvoudig nageleefd kunnen worden.

Karlijn Swinkels naar nieuwe vrouwenploeg Jumbo Visma

HANDEL – Karlijn Swinkels rijdt de komende drie jaar voor Jumbo Visma. De oud-wereldkampioene tijdrijden bij de junioren komt over van de Italiaanse ploeg Alé-Cipollini. Het succesvolle mannenteam van Jumbo Visma krijgt vanaf 2021 gezelschap van een vrouwenploeg met meervoudig Olympisch Kampioene Marianne Vos als blikvanger. De ploeg bestaat volgende twaalf rensters: Marianne Vos (NED), Jip […]