Geslaagde veteranensportdag KPJ in Odiliapeel

ODILIAPEEL – Onder stralende weersomstandigheden vond afgelopen zondag op sportpark De Smelen de veteranensportdag van voormalige KPJ leden plaats. Om 9.45 uur werd de dag gestart met een defilé door Odiliapeel, vooraf gegaan door live marsmuziek van de Klankentappers uit Uden.

Topcompetitie BMX Luijksgestel

HANDEL – Het Handelse Talent BMX Team was met zeven rijders vertegenwoordigd op de derde wedstrijd in de Nederlandse BMX Topcompetitie op zondag 16 juni in Luijksgestel. Door het Handelse BMX-team werden hele goede resultaten gescoord in de kwalificatieronden. Vier van de zeven crossers wisten de grote finale te bereiken.

De Korfrakkers op koers voor finale

ERP – De weken voorafgaand aan de kruisfinale tegen DDW waren bij De Korfrakkers uit Erp geen gewone weken. Van alle speelsters veel werd gevraagd. In de voorbespreking van de kruisfinale op zondag 16 juni werd duidelijk gemaakt hoe belangrijk deze wedstrijd ging worden voor het team.

Beker voor JO17-1

GEMERT – Niet alleen het eerste elftal van vv Gemert had afgelopen weekeinde iets te vieren. Ook twee jeugdteams boekten successen.

Geslaagde clubdag BC Bakel

BAKEL – Op zaterdag 15 juni organiseerde Badminton Club (BC) Bakel de jaarlijkse clubdag in sporthal ‘De Beek’, voor zowel de jeugd als voor de senioren. De clubdag staat al jaren bekend om de sportiviteit en het onversneden enthousiasme bij alle leden.

Elsendorpse kampioenen doublet bekend

ELSENDORP – Op de jeu de boulesbanen van Tennisvereniging Elsendorp zijn de afgelopen acht woensdagen maar liefst 240 wedstrijden jeu de boules gespeeld door zestien teams van twee personen. Liefst 32 deelnemers hadden zich dus opgegeven voor dit kampioenschap.

Bommetjes tijdens vaderdagzwemmen

GEMERT – Op zondag 16 juni werden alle vaders verwend met een ontbijtje en mochten daarna mee naar het zwembad. Hydra organiseerde ook dit jaar weer een leuke ochtend in het water voor alle kinderen én vaders.

Diplomazwemmen Survival

GEMERT – Op zaterdag 15 juni werd bij de Gemertse Watervrienden voor de Zwemvaardigheidsdiploma’s Survival 1, 2 en 3 het examen afgenomen. Deze diploma’s kunnen na het reguliere Zwem-ABC gehaald worden. Kandidaten leren zichzelf en anderen in en uit het water te redden bij calamiteiten.

Vv Gemert promoveert naar derde divisie

GEMERT – Vv Gemert promoveert naar de derde divisie. De Zwartwitten wonnen zaterdagmiddag het uitduel tegen V.v. Staphorst met 1-2. Thuis was het al 2-1 geworden in de finale van de playoffs.  Staphorst kwam al vroeg met 1-0 voor door een doelpunt van Ter Avest (5′).  Ralf Kemper (38′ en 84′) scoorde beide goals voor […]