08 december 2022

Pupil van de Week bij Gemert-O.S.S.’20

Naam: Rens de Laat Leeftijd: 10 jaar Woonplaats: Gemert Team: JO11-1 School: Groep 7 van KC De Samenstroom Favoriete club: PSV Favoriete speler: Cody Gakpo Favoriete speler vv Gemert: Ralf […]

07 december 2022

Laatste duel 2022 thuis tegen O.S.S.’20

GEMERT – Voor Gemert eindigt komende zondag een bewogen eerste seizoenshelft met een thuiswedstrijd tegen O.S.S.’20. In de laatste wedstrijd voor de winterstop hoopt de ploeg het puntentotaal nog aan te vullen om zo het perspectief voor het nieuwe jaar nog wat kleur te geven.

06 december 2022

Hoofdcoach Reinald Boeren jaar langer bij vv Gemert

GEMERT – Reinald Boeren is ook volgend seizoen hoofdtrainer van vv Gemert. De club en de coach zijn tot een akkoord gekomen over verlenging van de verbintenis. Reinald begint komende […]

05 december 2022

MKV 1 speelt prima pot

MILHEEZE – Op zondag 4 december stond in Sevenum de wedstrijd tegen oude bekende Oxalis 1 op de planning voor de korfbaldames van MKV 1. De tegenstander speelde net als de Milheezer ploeg vorig jaar in de hoofdklasse en komt nu dus ook in de overgangsklasse uit. Hierdoor worden de ploegen gezien als concurrenten en was het spannend wie er met de punten aan de haal zou gaan.

05 december 2022

WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – De WAC Gemert wedstrijd van deze week is een treffen in de eerste, tussen Team van de week Auto Mundi/@Harmse en E-Bikeaccu.nl/Prime Gym. Laatstgenoemde is gedeeld koploper met 3 verliespunten. Auto Mundi/@Harmse daarentegen wist pas één wedstrijd te winnen in de competitie.

05 december 2022

Vrouwen Gemert weer op kop na zege

GEMERT – Het eerste vrouwenteam van Gemert heeft zich weer aan kop van de vierde klasse genesteld. Naaste concurrent Baarlo, dat de koppositie bezette maar wel twee duels meer had gespeeld, werd zondag met een 5-2 nederlaag terug naar huis gestuurd.

05 december 2022

Taekwon-Do Gemert succesvol

GEMERT – Op zondag 27 november trad een achttal Taekwon-Doka’s uit Gemert en omstreken aan op het Taekyon toernooi in Oss om mee te doen met stijlpatronen (tuls) en sparringswedstrijden. Hiervoor hadden veel deelnemers uit binnen en buitenland zich ingeschreven. Zo waren er ook teams uit België, Schotland en Noord Ierland.

05 december 2022

Gemert en HSC’21 komen niet tot scoren

GEMERT – Het duel tussen Gemert en HSC’21 is zondagmiddag, zoals dat zo mooi heet, geëindigd zoals het ook begon. Na negentig weinig enerverende minuten stond er een 0-0 stand op het scorebord. Omdat de gasten het wedstrijdbeeld grotendeels hadden bepaald, mocht Gemert zich het meest gelukkig prijzen met de puntendeling.

05 december 2022

Handel ziet concurrentie naderen

HANDEL – Tot op het bot gemotiveerde tegenstanders, daar zal Handel zich als koploper tegen moeten zien te wapenen. Want wat is er mooier dan punten afsnoepen van de nummer één? Te gast op D’n Eikenwal was middenmoter SV United uit Wansum.