WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – Deze WAC Gemert Wedstrijd van de Week is er één uit de tweede klasse, tussen de derde van onderen én de derde van boven. Maar ook een wedstrijd tussen de ‘oudere jongeren’ en de ‘jongere jongeren’ waarbij vooraf op grond van deze statistieken de inschatting zou kunnen worden gemaakt dat het tegen VMW/Carmako een zware dobber zou worden voor de routiniers van Heeren van Geerts Schilderwerken, het team van de week.

Jonge zwemmers verbeteren zich

GEMERT – De jongste wedstrijdzwemmers van de Gemertse Zwemvereniging Hydra hebben zondag deelgenomen aan de Minioren-Junioren wedstrijd in Helmond. Rens Verbruggen, Cas Luursema en Willem Horijon hebben 100 meter vlinderslag en 50 meter borstcrawl benen gezwommen.

Actief weekend voor jeugd GAC

GEMERT – Afgelopen weekend trokken diverse Gemertse atleten door het land om verschillende atletiekwedstrijden te bezoeken. In Utrecht en Vught waren twee indoor wedstrijden en in Helden was een crosswedstrijd meetellende voor de interne cross-competitie van GAC.

Tremeg D1 leert veel

GEMERT – Afgelopen weekend speelden de D1 van de Gemerste handbalvereniging Tremeg thuis tegen The Flyers uit Wijchen. Dit zou een spannende wedstrijd kunnen worden want beide ploegen stonden op gelijke hoogte in de competitie.

Vrijwilliger van het jaar

DE MORTEL – Tijdens de drukbezochte dertiende algemene ledenvergadering van Tennisvereniging De Mortel op 22 januari werd de Vrijwilliger van het jaar gekozen en werd afscheid genomen van de voorzitter Carlo Hazenberg. Toon van Lijssel zet zich al jaren in voor de Club van 50 en heeft afgelopen jaar veel energie gestoken in de verbouwing […]

Wereldkampioen worden volgende doel Jur van Brussel

HANDEL – Tijdens de huldiging van Gemert-Bakelse sportkampioenen op 13 januari werd Jur van Brussel uitgeroepen tot sporttalent van het jaar. Dat was niet zonder reden. De negenjarige inwoner van Handel bekroonde zich afgelopen jaar tot de beste BMX’er van Nederland in zijn leeftijdsklasse.

Succesvol weekend Were Di teams

GEMERT – De dames van de Gemertse volleybalclub Were Di speelden weer een thuiswedstrijd. Flamingo’s ‘56 dames 2, de nummer vier van de ranglijst, kwam op bezoek. Were Di werd wederom ondersteund door twee mini’s, Maud en Mirthe. Nadat de mini’s de gesigneerde bal in ontvangst hadden genomen ging de wedstrijd van start.

Verlies De Korfrakkers

ERP – Na de behaalde punten van vorige week hadden de Erpse dames er zondag 19 januari zin in. Verdedigend stond De Korfrakkers ‘steady’ en de Erpse ploeg kwam snel op een 0-2 voorsprong. Maar even zo snel draaide het om en kwam Be Quick op voorsprong. De Korfrakkers kon de voorsprong niet terugpakken en […]

MKV zorgt voor spanning op ranglijst

MILHEEZE – Zaterdagavond kwamen de dames van MKV 1 al met het team bij elkaar om te genieten van een diner bij hoofdsponsor Hotel Restaurant Nederheide, waarna ook nog een tegoedbon van een vorig kampioenschap werd verzilverd bij Café – Zaal – Cafetaria ‘De Molen’ Milheeze.