Wisselende resultaten jeugdteams GHSV

GEMERT – Vanaf de eerste inning was het een spannende wedstrijd tussen Cardinals uit Oss en de junioren van de Gemertse Honk- en Softbalvereniging (GHSV). De score ging gelijk op en uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een verdiend gelijkspel: 8-8.

GLTV in najaarscompetitie

GEMERT – De KNLTB najaar tenniscompetitie is van start gegaan. Deze competitie omvat zeven speeldagen en loopt van 6 september tot en met 15 november. GLTV speelt met maar liefst 23 teams mee in deze competitie. Inmiddels zijn de eerste wedstrijden gespeeld en de meeste teams zijn behoorlijk goed van start gegaan.

WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – Het is lang onzeker geweest of WAC Gemert dit seizoen zou kunnen starten. Maar de start is deze donderdag toch gemaakt met de eerste officiële wedstrijden. Het seizoen wordt op deze eerste speeldag gestart met bekerwedstrijden en die worden dit seizoen, anders dan andere jaren, afgewerkt middels het knock-out-systeem.

Trainingsweekend De Rooye Plas

HANDEL – Iedere vrijdagavond zijn de fanatieke jeugdleden van Waterski&Wakeboard Vereniging De Rooye Plas te vinden op- en aan de Rooye Plas in Handel. Daar worden zij getraind door meervoudig Nederlands Waterskikampioen Freek School en menig jeugdlid droomt ervan om later in zijn voetsporen te kunnen treden.

Gemertse deelname Liberation Gravel Ride

GEMERT – De Gemertse duatleet John van de Wijngaard van Triathlon Groep Gemert heeft in het Zuid-Limburgse heuvelland een bijzondere loodzware gravel tocht volbracht. Deze ‘Liberation’ ride uit de Gravel Series Limburg vond plaats op zondag 13 september. In de tocht werden vele plaatsen gepasseerd die een uniek verhaal vertellen over de bevrijding van de Limburgse grensstreek in de tweede wereldoorlog.

Venhorst verdient meer bij Volharding

VENHORST – Na een lange coronastop en een paar bekerwedstrijden begon zondag het seizoen voor RKSV Venhorst met de eerste competitiewedstrijd. Venhorst ging op bezoek bij Volharding uit Vierlingsbeek, waar al een aantal jaren niet gewonnen is.

Puntendeling Boekel Sport

BOEKEL – De voetbalcompetitie had een stralende 20 september als startdatum. Na een positieve oefencampagne en prima bekerwedstrijden met dito resultaten startte Boekel Sport met vertrouwen tegen Nooit Gedacht.

Goede start De Korfrakkers

ERP – Na een periode van ongeveer zes maanden geen wedstrijden spelen mocht De Korfrakkers uit Erp eindelijk weer een wedstrijd spelen. De korfbaldames schoten in hun eerste wedstrijd bij Spes in Milsbeek uit de startblokken.

MVC opent met remise

DE MORTEL – MVC is het niet gelukt om zondag met de volle buit te vertrekken bij Astrantia uit Middelrode. Voor de eerste maal maakten de Mortelnaren kennis met deze opponent waarmee ze de punten deelden.