Carlo van Schijndel padeltrainer GLTV

GEMERT – Ras- Gemertenaar Carlo van Schijndel wordt de eerste padeltrainer van GLTV. Daar is GLTV trots op en blij mee. Carlo komt uit een echte voetbalfamilie, maar is al ruim 20 jaar tennistrainer en heeft in het verleden ook squashtrainingen verzorgd.

Drukke maand en lintje bij MKV

MILHEEZE – Korfbalvereniging MKV in Milheeze heeft er een drukke maand opzitten. Met alle teams is men volop aan het trainen geweest op het kunstgrasveld. Voor de pupillen-teams was er ook een vriendinnen-training georganiseerd met grote. En tot ieders vreugde was er een Koninklijke Onderscheiding voor voorzitter Anita van den Bosch.

Bloemenactie Handbalvereniging Tremeg

GEMERT – Op maandagavond 7 en dinsdagavond 8 juni houdt Handbalvereniging Tremeg weer haar jaarlijkse bloemenactie. Tijdens deze twee avonden zullen leden van de vereniging in Gemert van 18.00 tot circa 21.00 uur langs de deuren gaan om bossen bloemen te verkopen.

Gemert City Run naar 2022

GEMERT – De Gemert City Run wordt verplaatst naar 9 juli 2022. De editie van dit jaar gaat niet door “Gezien de huidige stand van de corona-maatregelen is het niet mogelijk om het evenement dit jaar plaats te laten vinden”, meldt de organisatie. Voorzitter Sander Leenders in een persbericht: “We hebben er alles aan gedaan om […]

Luc Scheepers zesde bij EK-start

GEMERT – Luc Scheepers heeft bij de eerste ronde van de Euro Trophy te Genk (B) onder verraderlijke baan omstandigheden een prima zesde plek weten te behalen. Door slim om te gaan met de omstandigheden zijn de eerste 10 EK punten van 2021 voor de Gemertse karter een feit.

Zes nieuwe spelers v.v Gemert O23

GEMERT – Zes spelers van v.v. Gemert maken in het nieuwe seizoen de overstap maken vanuit het hoogste jeugdteam, O19-1 naar het O23-team. Het gaat om Tigo van Lee, Wout Barten, Cas van Asseldonk, Daan van Zon, Bas van Schijndel en Giel van den Bogaard. Tigo van Lee is een tweebenige centrale verdediger met een […]

Wat is leuker dan buiten sporten met je vriendjes?

BAKEL – Afgelopen week organiseerde Tennisvereniging De Sprenk uit Bakel een ‘vriendjes en vriendinnetjes dag’. Dit was een groot succes. De Sprenk wil natuurlijk niets liever dan elk kind kennis laten maken met de leuke tennissport. En daarom worden er 2 gratis lessen aangeboden op 14 en 21 april. Kom jij ook? Meld je hiervoor […]

Paasspeurtocht Gemertse Watervrienden

GEMERT – Het is al jarenlang traditie bij de Gemertse Watervrienden dat er met Pasen een activiteit voor de jeugd wordt georganiseerd buiten het zwembad. Dit jaar moest er uiteraard rekening gehouden worden met de huidige maatregelen.

Veel nieuwe GLTV-leden

GEMERT – Ook bij GLTV is heel goed merkbaar dat tennis een van de weinige sporten is, die je mag blijven doen ondanks de corona-maatregelen. Er melden zich gestaag nieuwe leden en het ledenaantal van GLTV zit dan ook behoorlijk in de lift. De afgelopen proefleden actie leverde maar liefst 69 nieuwe aanmeldingen op en de meeste van deze leden willen ook graag tennistraining hebben.

Presentatie Talent BMX Team 2021

HANDEL – Op zondag 11 april vond de presentatie plaats van het Talent BMX Team uit Handel. Ook in 2021 zal dit team weer deelnemen aan diverse fietscrosswedstrijden in binnen- en buitenland en hopelijk zal dit, in tegenstelling tot 2020, ook weer mogelijk zijn.