24 mei 2022

Geslaagd volleybalkamp Were Di

GEMERT – Na veel voorbereidingen was het 13,14 en 15 mei eindelijk weer tijd voor het kamp van de Gemertse voilleybalclub Were Di. Waar de vorige editie nog veel beperkingen had door corona, kon een mooie groep van CMV, jeugd en senioren-leden dit keer genieten van een onvergetelijk weekend in Ommel.

24 mei 2022

Survivalweekend Gemertse Watervrienden

GEMERT – In het weekend van 21 en 22 mei heeft een groep Watervrienden van 12 tot 17 jaar een survivalweekend gehad. Dit werd bij ’t Zuth in Milheeze gehouden, de eigen duikstek van het duikteam van de Gemertse Watervrienden. Bij deze duikstek is een clubhuis aanwezig, en er werd in tenten geslapen op het […]

24 mei 2022

Classic Motoraces Boekel

BOEKEL – De Boekelse motorclub MAC Mova ’83 organiseert voor de twintigste keer de VHM Classic Motoraces voor historische en klassieke wegracemotoren. Het programma is op zondag 29 mei goed gevuld, met klassen van 50cc tot en met 500cc, zijspannen tot en met 1000cc en voor echte nostalgie de pré 50cc en 125cc veteranen-klasse.

23 mei 2022

WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – De WAC Gemert Wedstrijd van de Week ging tussen twee van de middenmoters in de eerste klasse, waarbij de winnaar naast het winnne van de eer de mogelijkheid had om de competitie af te sluiten als nummer drie. Team van de Week Vogels Metaalbewerking had deze avond geen wissels en dat betekende al snel een kansloze wedstrijd tegen La Compagnie/Sidekix.

23 mei 2022

Meisjesteam MO15-1 kampioen

VENHORST – Pupil van de Week Raf Derks beweerde vooraf dat de wedstrijd tussen Venhorst en Prinses Irene in 2-1 zou eindigen, een resultaat waar Venhorst genoegen mee zou nemen. Want met het oog op een spannend slot van de competitie zou een overwinning van Venhorst wenselijk zijn.

23 mei 2022

Glorieus Handel verslaat titelkandidaat

HANDEL – Op een zonovergoten Eikenwal, waar de kampioensteams Handel Vrouwen en Handel 3 die juist waren teruggekeerd van een feestelijke tour door het dorp voor een geweldige sfeer zorgden, stond voor het vaandelteam de wedstrijd tegen Melderslo op het programma. Om de kans op het kampioenschap in leven te houden, moesten de Limburgers winnen. De kans dat de competitie voor Handel nog een staartje krijgt, is nagenoeg verkeken. Om die ambitie nieuw leven in te blazen zouden de blauwhemden tegen de titelkandidaat moeten stunten.

23 mei 2022

Gemert lijkt alles weg te geven

GEMERT – Gemert is koploper af. De zwartwitten verloren zondagmiddag ook van Hoogland (2-3) en zijn daarmee niet langer de voornaamste kandidaat voor het kampioenschap.

23 mei 2022

Vier finaleplekken Talent BMX Team

HANDEL – Zondag 22 mei vond in het Utrechtse Baarn een Topcompetitiewedstrijd plaats. Dit was de derde BMX-wedstrijd in deze competitie die uit zes wedstrijden bestaat. Zes leden van het Talent BMX Team waren in Baarn aanwezig.

23 mei 2022

FC Uden maakt het MVC niet moeilijk

DE MORTEL – MVC heeft met ruime cijfers weten te winnen in en tegen FC Uden al zag het er na het rustsignaal niet naar uit. Vroeg in de wedstrijd keek De Mortel tegen een achterstand aan toen een schot van afstand over de te ver voor zijn doel staande Youp Spoormakers ging.

23 mei 2022

Mooie resultaten A-pupillen GAC Gemert

GEMERT – Afgelopen zaterdag zijn de pupillen van de Gemertse Atletiek Club (GAC) naar de atletiekbaan in Boxtel gegaan voor de tweede Athletics Champs wedstrijd. Er stonden 12 GAC-atleten aan de start van deze tweede competitiewedstrijd, georganiseerd door AV Marvel waar de A-pupillen veel persoonlijk successen behaalden.