Gemert bekert tegen HSV Hoek

GEMERT – Gemert 1 staat morgen, woensdag 22 augustus, tegenover HSV Hoek in de tweede kwalificatieronde van het landelijke bekertoernooi. De wedstrijd op sportpark Molenbroek begint om 20.00 uur.

Europees kampioene demonstreert op Hippisch Event Boekel

BOEKEL – Het zong al een tijdje rond, maar zouden de geruchten ook waar zijn? Zou Esmée Donkers, het aanstormend dressuur-talent uit Venhorst, daadwerkelijk haar winnende kür op muziek tijdens het EK komen demonstreren tijdens het Hippisch Event Boekel, een tweedaagse dressuurwedstrijd georganiseerd door de Rutger van Herpenruiters?

Open dag Handboogvereniging Milheeze

MILHEEZE – Handboogvereniging St. Willibrordus uit Milheeze heeft een open dag gepland. Op zondag 2 september kan jong en oud van 13.00 tot 16.00 uur kennis maken met de handboogsport. Er zijn schietdemonstraties van eigen leden en van olympisch handboogschutter Rick van den Oever. Geïnteresseerden kunnen hun eerste trainingservaring opdoen onder begeleiding van ervaren trainers […]

Belangrijk bekerduel voor Gemert

GEMERT – Gemert maakt zich op voor het belangrijke bekerduel van woensdag 22 augustus. Op eigen veld ontvangen de zwartwitten dan de winnaar van de confrontatie tussen HSV Hoek en ADO’20, een duel dat morgen wordt gespeeld.

Inschrijving Voetbaldagen 2018 geopend

GEMERT – In de herfstvakantie zal de vierde editie worden gehouden van de Voetbaldagen. De inschrijving van het jaarlijkse driedaagse evenement op de velden van vv Gemert is inmiddels geopend. De organisatie kijkt er samen met alle deelnemers naar uit om er weer een groot voetbalfeest van te maken.

Tremeg heeft hoge ambities

GEMERT – De vakantie zit er weer bijna op en dat betekent dat Tremeg zich gaat voorbereiden op het nieuwe handbalseizoen. Op 21 augustus beginnen de trainingen waarbij weer volop aandacht zal zijn voor tactiek, techniek en fysieke en mentale vaardigheden. Maar ook richt Tremeg zich op het spelplezier, en dat is belangrijk omdat handbal voor alle leden een hobby is, waarin plezier en vriendschappen centraal staan.

Loeka Thonies kent moeilijke wedstrijd in Lommel

BOEKEL – Loeka Thonies van JTX Racing had het vorige week lastig in zijn EMX125 wedstrijd in Lommel. In de eerste manche kon hij niet in zijn ritme komen waardoor hij op een zesentwintigste plaats strandde. In de tweede manche reed hij in de punten totdat hij in de waves tekort sprong en zijn duim uit de kom schoot. Hierdoor bleef de crosser uit Boekel puntloos in Lommel.

Ponyviertal Sint Hubertus naar NK

GEMERT – Stevensbeek vormde deze zomervakantie het decor voor de Brabantse Kampioenschappen pony’s en paarden. Vanwege de hitte werd het programma aangepast om zo de te rijden proeven voor de paarden en berijders aangenamer te maken. Voor de juryleden een extra uitdaging omdat zij grotere groepen ruiters en amazones mochten beoordelen.

Gemert wint en verliest in mini-toernooi

GEMERT – Gemert is afgelopen weekeinde op een tweede plaats geëindigd in het eigen voorbereidingstoernooi. De ploeg van trainer Reinald Boeren won vrijdagavond met grote cijfers van Jong Achilles’29 (8-1) en moest zondagmiddag een nederlaag incasseren tegen derdedivisionist UNA (1-3).