Open tennistoernooi GLTV

GEMERT – Het jaarlijkse AH Gemert Open toernooi kan dit jaar toch doorgaan. Dit toernooi, dat het sportieve hoogtepunt van het GLTV jaar is, vindt plaats van 15 t/m 23 augustus. Het zag er lange tijd naar uit dat het coronavirus roet in het eten zou gooien. Gelukkig kan het toernooi toch plaatsvinden, wel is het aantal deelnemers beperkt tot 280 en geldt voor het gehele tennispark een corona protocol.

Gemert op eigen veld tegen Helmond Sport

GEMERT – Gemert 1 speelt komend weekeinde de derde wedstrijd in de oefencampagne. Na de duels met UDI’19 (zaterdag) en Juliana’31 uit Malden (dinsdag) wacht zaterdagmiddag een treffen met eerstedivisionist en buurman Helmond Sport. De wedstrijd op sportpark Molenbroek begint om 15.00 uur.

Eerste oefenwedstrijden Gemert 1 en O23

GEMERT – Voor Gemert 1 en het nieuwe beloftenteam Gemert O23 staan komend weekeinde de eerste oefenwedstrijden op het programma. Gemert 1 speelt in Odiliapeel tegen UDI’19, O23 ontvangt op sportpark Molenbroek Blauw Geel O23.

Topduiven uit Vervins

GEMERT – Op zowel de jonge duivenvlucht als de oude duivenvlucht vanuit Vervins wisten de winnaars in postduivenvereniging Gemert ook vroeg in groter verband te draaien. Bij de jongen wist Ad van Zoggel uit Boekel het vierde gemiddelde van de maar liefst 10.494 duiven te klokken en bij de oude duiven wist Jan van der Putten uit Handel als derde tegen 6.228 duiven te vliegen.

4e Dan voor Anke Peters

GEMERT- Door alle toestanden en beperkingen vanwege de Covid-19 uitbraak, is er veel veranderd in de sportwereld. Zo ook voor Anke Peters uit Handel. Met de nodige improvisaties is het haar toch gelukt de 4e Dan zwarte band in het Taekwon-Do te behalen.

Competitieprogramma voor v.v. Gemert bekend

GEMERT – Het competitieprogramma voor v.v. Gemert  is bekend. De KNVB heeft vrijdag 31 juli het nieuwe schema voor de derde divisie gepresenteerd.Gemert 1 start op 5 of 6 september met een uitwedstrijd tegen Hercules in Utrecht. Een week later staat de eerste thuiswedstrijd op het programma, op 12 of 13 september tegen het Haagse Quick. Competitieprogramma […]

Tom van den Elzen clubkampioen

GEMERT – Na een periode van social distancing konden op zondag 28 juni de jaarlijkse clubkampioenschappen van Triathlon Groep Gemert zijn doorgang vinden. Ondanks het stilliggen van de clubtrainingen de afgelopen maanden waren de triatleten goed getraind.

Bakelse badmintonclub komt weer op gang

BAKEL – Na ruim drie maanden te hebben stilgezeten, konden de ruim 65 seniorleden van Badmintonclub (BC) Bakel op woensdag 1 juli terecht in sporthal de Beek om weer onderling wedstrijden te spelen. De sporthal is zodanig ingericht dat het aan alle richtlijnen van het RIVM voldoet en dat de leden onder voorwaarden van harte welkom zijn.

MKV Milheeze promoveert naar hoofdklasse

MILHEEZE – MKV 1 uit Milheeze promoveert alsnog naar de hoofdklasse van de zaalcompetitie. Dat is het op het één na hoogste niveau in het dameskorfbal. “Anderhalve week geleden ontvingen een telefoontje van de KNKV met de vraag of MKV 1 interesse had om in de zaalcompetitie te promoveren naar de hoofdklasse”, meldt de club. […]

Yoga-Global Mala Topsport for Life

GEMERT – Had je afgelopen zondag 21 juni zin om energie te krijgen? Om iets goed te doen voor een ander? Maar koos je ervoor om lekker lui onderuit te hangen? Dan heb je echt wat gemist.