Wintersurvivalzwemmen

GEMERT – Buiten wordt het steeds kouder en kouder en volgens de kalender komt de laatste zwemles van 2019 steeds dichterbij. Twee perfecte ingrediënten voor een grandioze survival-zwemles bij de Gemertse Watervrienden. Op 14 december organiseren de Gemertse Watervrienden een wintersurvival. Alle kinderen die minimaal een zwemdiploma C bezitten, mogen zich hiervoor aanmelden en zijn […]

Snelle jongens Zandboscross

GEMERT – Afgelopen zondag werd de vierde wedstrijd gelopen van het Limbra Crosscircuit; de Zandboscross in Deurne. Op deze prachtige zondagmiddag verschenen bij de A-pupillen vier jongens van GAC Gemert aan de start in een deelnemersveld van in totaal 38 jongens in deze categorie.

Bavos sleept met tien man gelijk

BAKEL – In een enerverende eerste helft waarin zowel thuisploeg Woenselse Boys als Bavos aanvallend voetbal wilden spelen was het Bavos dat na zes minuten al met 0-2 voor stond. De doelpunten kwamen van John Brouwers en Jesper van Berlo (penalty). Bavos zakte hierna in en dit bood Woenselse Boys de kans om gevaarlijk te […]

Recreanten VC Unitas in het nieuw

GEMERT/BOEKEL – Het dames recreantenteam van volleybalclub Unitas uit Boekel speelt al jaren mee in de winteravond-recreantencompetitie in Gemert. Het fanatieke team koppelt sportieve prestaties aan veel gezelligheid. Voorheen gebeurde dat in een mooie outfit van Wim v.d. Broek Electroworld. Nadat deze speciaalzaak in televisie, audio, witgoed en huishoud-electronica van eigenaar wisselde werd het ook […]

Handel speelt voor Sinterklaas

HANDEL – Na enkele magere resultaten tegen op papier wat makkelijkere tegenstanders, stond Handel de eerste decemberzondag voor een pittige klus. Helmondia was te gast op D’n Eikenwal. De Helmonders behoren tot de top drie en gaan zich, naar verwachting, nadrukkelijk mengen in de strijd om de prijzen.

Gemert door het stof bij UNA

VELDHOVEN – De laatste keer dat UNA en Gemert elkaar in competitieverband troffen, was tien jaar geleden. Maar het weerzien is de zwartwitten slecht bevallen. De ploeg van Reinald Boeren kreeg zondagmiddag een flink pak rammel op het sportpark in Veldhoven. Het werd 5-1.

ATB Classic TWC Gemert

GEMERT – Op zondag 8 december organiseert Toer- en Wielerclub Gemert haar jaarlijkse ATB Jumbo Classic. Na twee jaar pech met het weer hoopt de organisatie het dit jaar iets beter te treffen.

WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – Donderdag 28 november troffen Commanderij 2/Habraken Timmerwerk en Wereldwinkel elkaar bij WAC Gemert. Wereldwinkel, het team van coach Hans v.d. Nieuwenhof, speelt tot op heden een goed en sterk seizoen, gelet op de derde plaats op de ranglijst. Dit geldt overigens ook voor Commanderij 2/Habraken Timmerwerk die met een vierde plek eveneens een prima seizoen heeft.