Eerste judoexamen voor Tuimelgroep

BERLICUM – Na 10 lessen was het dan alweer zover: de afsluiting van de derde tuimelcursus.
Ongeveer een jaar geleden is judoclub Berlicum begonnen met judolessen voor kinderen van 4 en 5 jaar. Op speelse wijze maken de kinderen kennis met rollen en vallen en stoeien. Ook worden verschillende oefeningen en spelletjes gedaan die bijdragen aan de ontwikkeling van de motoriek.

Boksen in Gemert

GEMERT – Boksen is een sport die heel goed is voor de conditie. Iedereen die flink wat calorieën wil verbranden en tegelijkertijd wil leren hoe zichzelf te verdedigen, kan eens bij de Gemertse Boksclub gaan kijken. Elke les wordt gewerkt aan uithoudingsvermogen, krachtopbouw, bokstechnieken en tactiek.

Wederom winst heren GHSV

GEMERT – Het herenteam van GHSV won afgelopen zondag ook de tweede competitiewedstrijd. Hierdoor staan de heren nu op de eerste plek in het klassement.

Ouder-kind zwemmen

GEMERT – Zwemvereniging Gemertse Watervrienden is sinds 2015 al één van de eerste verenigingen in het zuiden Licentiehouder Nationale Zwemdiploma’s. Dat houdt in dat zij aan alle kwaliteitscriteria voldoet van de Nationale Raad Zwemveiligheid, en daarmee recht heeft om het Zwem-ABC uit te geven.

Venhorst deelt punten met Emplina

VENHORST – Na twee nederlagen tegen Real Lunet speelde Venhorst zondag tegen het lager geklasseerde Emplina. Een kans om definitief uit de gevarenzone weg te komen en weer eens drie punten bij te kunnen schrijven.

Spannende remise Boekel Sport

BOEKEL – Vooraf aan het duel tussen Olympia’18 en Boekel Sport was bekend dat Olympia ’18 aan een puntje genoeg zou hebben om het kampioenschap, vijf wedstrijden voor het einde van de competitie, te kunnen gaan vieren. Sportpark Pelzer was er helemaal klaar voor.

Interne trainerscursus Boekel Sport

BOEKEL – Maar liefst dertig jeugdtrainers en –leiders namen deel aan de interne trainerscursus die in samenwerking met 4-Skills Soccer Academy werd georganiseerd bij Voetbalvereniging Boekel Sport. Op 9 april jontvingen de deelnemers hun certificaat. Docent Arnoud Jonker, eigenaar van 4-Skills Soccer Academy, wist met zijn enthousiasme iedereen zichtbaar te inspireren.