Eerste lustrum sportief wandelen

GEMERT – Bij de Gemertse Atletiek Club (GAC) is sinds vijf jaar een groepje actief met ‘sportief wandelen’. Jeanne van Eupen-Stoks is deelnemer vanaf het eerste uur. Ze schreef een persoonlijk verslag over vijf jaar sportief wandelen bij GAC.

Volkel in extremis voorbij Venhorst

VENHORST – Jáaren geleden was een wedstrijd uit tegen Volkel een zware opgave voor Venhorst. Maar sinds de opmars van Venhorst, een jaar of tien geleden ingezet, weten de supporters van Venhorst dat er altijd mogelijkheden zijn om tot een goed resultaat te komen.

Jammerlijk gelijkspel Boekel Sport

BOEKEL – Door onbenutte kansen en een pijnlijk misverstand houdt Boekel Sport slechts een punt over aan het belangrijke treffen met Melderslo. Er werden meerdere foutieve passes afgeleverd. Maar ergens op het middenveld heeft dat meestal geen rechtstreekse gevolgen. De fout kan nog hersteld worden.

Triatleten knallen in Ironman

GEMERT – Acht leden van Triatlon Groep Gemert hebben deelgenomen aan de Ironman 70.3 in Westfriesland en op het Spaanse eiland Lanzarote. Door meerdere afgelastingen waren zij al lange tijd in training en nu gebrand om eindelijk te knallen. De Ironman 70.3 is een halve triatlon bestaande uit 1.9 km zwemmen, 90 km zwemmen en 21 km lopen.

Pijnlijke nederlaag vv Gemert Vrouwen 1

VEGHEL – Na de duidelijke overwinning vorige week op UDI’19 VR3 was het de bedoeling om ook de dames van Blauw Geel’38 uit Veghel aan de zegekar te binden. De wedstrijd op het Prins Willem Alexander-sportpark verliep echter niet zoals de meesten hadden gehoopt. Gemert Vrouwen 1 verloor met 2-1.

Luc Scheepers naar WK karten

GEMERT – Na een goed weekend bij het Nederlands Kampioenschap karten in Berghem heeft de Gemertse karter Luc Scheepers de leiding in het tussenklassement heroverd, en daarmee ook een plaats bemachtigd op het WK karten, wat als jaarafsluiting in december te Bahrein zal plaatsvinden.

Handel laat twee punten liggen

HANDEL – Nadat Sparta ’25 in een midweekse confrontatie met 1-3 te sterk bleek voor Handel, waardoor de Beek en Donkenaren verder bekeren, stond zondag de competitiewedstrijd tegen SV United in Wanssum op het programma. Beide ploegen hadden tot dan toe drie puntjes bij elkaar gesprokkeld. De Limburgers hadden daar wel een wedstrijd meer voor nodig.

Gemert maakt indruk met zege

GORINCHEM – Gemert heeft zondagmiddag een zeer knappe overwinning geboekt in Gorinchem. GVV Unitas werd met liefst 0-3 geklopt door doelpunten van Ralf Kemper, Kees Brugmans en Joop Daniëls.

Ruime nederlaag voor MVC

DE MORTEL – MVC heeft de goede lijn van de afgelopen twee weken niet verder kunnen volbrengen. In een wedstrijd met twee totaal verschillende helften hebben de Mortelnaren de overwinning moeten laten aan de gasten HBV uit Beers.