23 maart 2023

Gemert ontvangt OJC Rosmalen

GEMERT – Na de prima uitbeurten tegen ADO’20 en JOS Watergraafsmeer staat er voor Gemert weer een thuiswedstrijd op de rol. Op het eigen sportpark Molenbroek treffen de zwartwitten komende zondag het goed presterende OJC Rosmalen.

22 maart 2023

Pupil van de Week bij Gemert-OJC

Naam: Luuk Vlemmings Leeftijd: 10 jaar Woonplaats: Gemert School: Groep 7 van obs ‘t Einder Team: JO11-5 Positie: Verdediger Favoriete speler: Luuk de Jong en Kylian Mbappé Favoriete club: PSV […]

22 maart 2023

Gemertse Watervrienden huldigt jubilarissen

GEMERT – Op donderdag 16 maart werd de 51e Algemene Ledenvergadering van Zwemvereniging Gemertse Watervrienden gehouden bij de Eendracht. Zoals gebruikelijk werden in het eerste gedeelte van de avond de jaarverslagen en de cijfers van de verschillende commissies gepresenteerd. in het tweede gedeelte stonden de jubilarissen voorop.

21 maart 2023

Reünie voetbalvereniging Boekel

BOEKEL – Voetbalvereniging La Compagnie uit Boekel heeft een lange en zeer rijke historie. Om de vele mooie herinneringen te koesteren en nog eens op te halen, wordt op zaterdag 1 juli in de gelijknamige zaal Boekel een reünie gehouden voor alle spelers die er vanaf het begin bij zijn geweest. Tevens is deze datum de viering van het 50-jarig bestaan van de club, wat door de Corona-toestanden in 2020 niet heeft kunnen doorgaan.

21 maart 2023

Boekel Sport wint van koploper Sparta’25

BOEKEL – Boekel Sport 1 heeft zondag een goede en verdiende overwinning behaald tegen koploper Sparta’25 1 op het eigen sportpark De Donk. De Beek en Donkenaren werden op een 3-1 nederlaag huiswaarts gestuurd.

21 maart 2023

Trekkertrek terug in Boekel-Venhorst

BOEKEL – Op zondag 2 april vindt in Boekel-Venhorst de jaarlijkse Trekkertrek-wedstrijd plaats. Na drie jaar van afwezigheid vanwege corona gaat dit spektakel weer van start. Op deze dag zullen vele lokale deelnemers de strijd met elkaar aangaan.

20 maart 2023

Uitwisseling tennisclubs Handel en Elsendorp

HANDEL – Vrijdagavond 17 maart vond op Tennisclub Handel een uitwisseling plaats met Tennisclub Elsendorp. Er waren ongeveer 28 senioren die zich aangemeld hadden in de categorie 6/7 en 8/9, zodat deze toss op speelsterkte kon worden ingedeeld.

20 maart 2023

Vrouwen Gemert denderen door

GEMERT – Het eerste vrouwenteam van vv Gemert liet er zondag geen gras over groeien. De ploeg van hoofdcoach Jelle Roosjen maakte in de eerste helft van de pot tegen EGS’20 liefst zeven doelpunten. Uiteindelijk werd het een eclatante 7-1 voor de koploper in de vierde klasse.

20 maart 2023

WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – De WAC Gemert Wedstrijd van de Week speelt zich af in de derde klasse. Koploper Opsteen, het team van de week, moest het gaan opnemen tegen John Habraken Timmerwerken wat in de onderste regionen vertoeft.

20 maart 2023

Gemert velt Amsterdamse concurrent

AMSTERDAM – Gemert heeft zondag op overtuigende wijze de volle buit meegegrist uit Amsterdam. Tegen JOS Watergraafsmeer, een directe concurrent onderin de derde divisie B, werd het liefst 3-5.