Start judolessen Kano

BAKEL – Op vrijdag 23 augustus beginnen bij Judoclub Kano Bakel weer de judolessen in Sporthal ‘t Zand in Bakel. Deze lessen zijn voor iedereen vanaf 3 jaar. Kinderen die het leuk vinden om een keer mee te doen zijn welkom in augustus en september tijdens de gratis proeflessen op vrijdag. Kinderen van 3 tot […]

Goede doel Brabantse Disabled Open bekend

BAKEL – De twaalfde editie van de Brabantse Disabled Open Golf vindt op 31 augustus plaats op golfbaan Stippelberg in Bakel. De organisatie geeft financiële ondersteuning aan de Helmondse rolstoeltennisser Niels Vink om zijn zegetocht voort te zetten tot in Tokio tijdens de Paralympics van 2020.

Gemert niet verder in beker

HEEMSKERK – Gemert is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om de tweede voorronde van het KNVB Bekertoernooi te bereiken. In Heemskerk was Gemert zeker niet minder dan zaterdag derdedivisionist ODIN’59, een paar cruciale momenten in de eerste helft werden de zwartwitten uiteindelijk fataal. Het bekertoernooi, afgelopen seizoen nog zo succesvol voor Gemert, is daarmee alweer […]

Golfen kan ook met beperking

BAKEL – Een lichamelijke handicap is geen belemmering om te golfen. Op 31 augustus kun je dit zelf ervaren tijdens een gratis golfclinic voor mensen met een lichamelijke handicap bij golfcentrum de Stippelberg in Bakel.

Oefenwedstrijd VV Handel

ERP – De wedstrijd tussen RKVV Erp en Vv Handel staat gepland voor zondag 18 augustus. Het fluitsignaal voor de eerste aftrap is 13.30 uur en niet zoals eerder gepubliceerd om 11.45.

Gemert bekert tegen ODIN’59

GEMERT – Iedereen binnen vv Gemert denkt ongetwijfeld nog regelmatig terug aan 27 september 2018, toen Gemert het in de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi opnam tegen Feyenoord. Ondanks de 4-0 nederlaag werd in Helmond weer een mooie bladzijde aan de rijke geschiedenis van de club toegevoegd.

Internationaal powerchair (rolstoel)hockeytoernooi

GEMERT/EINDHOVEN – Van 16 t/m 18 augustus vindt in het Indoor Sportcentrum aan de Theo Koomenlaan (naast stadion FC Eindhoven) in Eindhoven het internationaal powerchair rolstoelhockeytoernooi van de GP Bulls plaats. De organisatie is er trots op dat er 14 ploegen uit 9 landen aan ons toernooi zullen gaan deelnemen.

Gemert maakt gehakt van UDI’19

ODILIAPEEL – Gemert heeft zaterdagmiddag beslag gelegd op de PEKA Kroef Trofee. Gemert was in de traditionele voorbereidingswedstrijd tegen UDI’19 in Odiliapeel duidelijk een maatje te groot voor de tricolores. Het werd liefst 0-5.