Van links naar rechts: Loes Pennings, Geert Peeters, Michiel van Veen, Particia Spaan-Kohlen, Dorette Jansen-Carton, Maria Peters, Dagmar Pluijm, Arjen Peeters.
Van links naar rechts: Loes Pennings, Geert Peeters, Michiel van Veen, Particia Spaan-Kohlen, Dorette Jansen-Carton, Maria Peters, Dagmar Pluijm, Arjen Peeters. Leo Kohlen

Vijftig jaar GWV gebundeld

Sport

GEMERT - Afgelopen jaar bestond Zwemvereniging Gemertse Watervrienden vijftig jaar. Met vele activiteiten en hoogtepunten door het jaar heen is dit gevierd met alle leden en vrijwilligers. Om van dit alles een mooie en vooral blijvende herinnering te maken, heeft het bestuur besloten om een boek te laten maken. 

Namens de vereniging zijn twee vrijwilligers, Geert Peeters en Patricia Spaan-Kohlen, ruim een jaar bezig geweest om alle nieuwsfeiten, verhalen en foto’s te verzamelen van een halve eeuw Gemertse Watervrienden. Al deze feiten en anekdotes worden beschreven in een prachtig 100 pagina’s tellend boek. Het boek is op de ledenvergadering in maart officieel aan de vereniging gepresenteerd. De schrijvers Dorrette Jansen-Carton en Dagmar Pluijm alsmede de vormgever Loes Pennings (Loep Design) werden hiervoor bedankt. Het boek 50 jaar Gemertse Watervrienden, dat dus ook 50 jaar deel uitmaakt van de gemeenschap Gemert-Bakel, werd symbolisch uitgereikt aan burgemeester Michiel van Veen die overigens ook lid is van de vereniging. Geïnterneerde kunnen dit boek bestellen tegen betaling van 15 euro. Bestellen kan via de website van de vereniging: www.gemertsewatervrienden.nl.

Lees ook