Afbeelding

Ruime winst GHSV

Sport

GEMERT - Voor de U12-1 van de Gemertse Honk- en Softbalvereniging (GHSV) stond een thuiswedstrijd tegen Ducks op het programma. De jonge mannen van Gemert begonnen slordig in het begin van de eerste inning waardoor de bezoekers direct twee keer tot scoren kwamen.

Daarna werden drie goede nullen gemaakt waardoor aan slag begonnen kon worden om de achterstand om te buigen. Jurre Heesakkers begon direct met een honkslag, gevolgd door twee gestolen honken. Jurre kon scoren door een honkslag van Thijs van Lieshout, die op zijn beurt scoorde door de honkslag van Ties van Boxmeer. De mannen waren direct goed in vorm aan slag, want Myron Bijvelds volgde het voorbeeld van zijn voorgangers en sloeg Ties over de thuisplaat met zijn honkslag. Kyan Heesakkers sloeg een harde honkslag in het linksveld en zorgde voor de 5-2 voorsprong na de eerste slagbeurt op een honkslag van Jurre. Verdedigend stond het als een huis de tweede inning, want Ducks kwam niet tot scoren. Aan slag begon Thijs met een honkslag, gevolgd door een honkslag van Ties. Daarna kwamen er twee tweehonkslagen achter elkaar, eerst van Myron en daarna van Kyan. Honkslagen van Jurre en Thijs zorgden er vervolgens door dat de tussenstand 10-2 in Gemerts voordeel werd. In de derde inning deden de bezoekers weer wat terug en scoorden driemaal. Ties begon de slagbeurt met een honkslag, gevolgd door Kyan en een honkslag van Guus van Lieshout. Gastspeler Guus van Boxmeer sloeg ook een honkslag en Guus &Guus konden allebei scoren op een tweehonkslag van Ties, die zelf na een honkslag van Myron de eindstand op 15-5 bepaalde.

GHSV Heren – Bullfighters

De heren speelden een spannende thuiswedstrijd tegen Bullfighters uit Cuijk. Verdedigend speelden beide ploegen geconcentreerd en de punten waren schaars. In het begin van de wedstrijd lukt het de bezoekers toch een kleine voorsprong te nemen. Gedurende wedstrijd werd deze langzaam uitgebreid tot een 3-7 overwinning voor de bezoekers.

Programma

Zaterdag 23 september: 10.00uur: Gryphons - U12-1; Zondag 24 september: 13.00uur: Heren - Animal

Lees ook