Afbeelding

Vrouwen laten koppositie aan SHH

Sport

GEMERT - Een strijd tussen de nummer één en drie van de derde klasse, Gemert en SHH, beloofde een spannende wedstrijd. Niets bleek minder waar. Het werd een wel stevige en felle partij, waarbij de gasten uit Herten aan het langste eind trokken: 1-2.

Al direct aan het begin lieten de bezoekers zien dat ze maar voor één ding naar Gemert waren afgereisd: een overwinning. De groenwitten combineerden goed en rustig en dat resulteerde al na zes minuten in een voorsprong, 0-1.
Het spel van de Gemertsen werd er vervolgens niet beter op. Pas in het tweede gedeelte van de eerste helft kreeg Gemert wat meer grip op de wedstrijd.

In de loop van de tweede helft, met nog een 0-1 stand op het scorebord, werd het spel wat feller en ook wat grimmiger. In de 89e minuut liepen de gasten uit naar 0-2, maar in de blessuretijd kwamen de Gemertse vrouwen nog terug door een benutte penalty: 1-2.
Ondanks de 7 minuten extra tijd kreeg de thuisploeg het niet meer voor elkaar om de, eigenlijk wel verdiende, gelijkmaker te maken.

Op zondag 26 november treedt Gemert VR1 in Zijtaart aan tegen VOW VR1. Aanvang 12.00 uur.

Lees ook