Afbeelding

Succesvol open padeltoernooi GLTV Gemert

Sport

GEMERT - Van vrijdag 27 oktober tot en met zondag 5 november organiseerde GLTV haar tweede open padeltoernooi. Na het succes van het eerste toernooi in juni, was de vereniging benieuwd of er ook voor een herfsttoernooi genoeg animo was. 

Die twijfel bleek niet nodig, zegt GLTV: “Met 300 deelnemers werden het vorige deelnemersaantal en alle verwachtingen ruimschoots overtroffen.” Er werd, in soms erbarmelijke weersomstandigheden, gestreden in elf verschillende onderdelen, variërend van beginner tot gevorderden. In maart 2024 organiseert GLTV de padel clubkampioenschappen, het eerstvolgende open toernooi wordt georganiseerd in juni 2024.

Winnaars: HD4 Koen Fonken en Jorn de Veth, HD5 Rene Bijmans en Koen Smetsers, HD6 Imar Beekmans en Martijn Geurts, HD7 Stefan Jansen en Sebastian Mesa, HD8 Joey Moors en Tim Vulders, DD7 Kim Janssen-Vervoort en Nicol Spierings, DD8 Wendy Merks en Nathalie Poulissen, DD9 Sanne Schakenraad en Ilse van de Wetering, GD7 Mike de Crom en Sandra Laarhoven, GD8 Paul Driessen en Gertie van den Hurk, GD9 Joan en Lia de Gouw.

Lees ook