Were Di Dames 1.
Were Di Dames 1.

Succesvol weekend Were Di teams

Sport

GEMERT - Op zaterdag 11 november stond voor de heren van volleybalclub Were Di de thuiswedstrijd tegen het derde herenteam van studentenvereniging Hajraa uit Eindhoven op het programma. Na drie nederlagen werd het voor de Gemertse mannen tijd om weer eens een wedstrijd te winnen.

Door een goede service en passing werd er in de eerste set direct afstand genomen van de Eindhovenaren. Were Di heeft daarna de voorsprong niet meer uit handen gegeven wat resulteerde in een 25-15 winst in de eerste set. In de tweede set kon het niveau aan Gemertse kant vastgehouden worden en werd ook gewonnen, ditmaal met 25-20. In de derde set werd het spel van Were Di wat slordiger, maar gelukkig voor de Gemertse heren konden ze net op tijd een tandje bijgeschakeld worden waardoor ook deze set gewonnen werd (25-22). Met de overwinning al veilig maakten de heren van Were Di zich op voor de vierde set. In deze laatste set werd goed variërend spel afgewisseld met minder spel. Door deze slordigheden kon Hajraa lang bijblijven en trokken zij in deze set net aan het langste eind. Were Di verloor de vierde set met 24-26. Ondanks de verloren laatste set wisten de heren van Were Di weer een overwinning te pakken.
Dames 1 had nog het goede gevoel van de overwinning van vorige week. Met deze instelling gingen ze de wedstrijd in tegen Polaris dames 3. Dat stond op de tweede plek. Were Di wist dat het aan het werk moest. Dat deden de Gemertse dames. De eerste set wisten ze meteen druk te leggen bij Polaris. De pass lag goed en de aanvallers werden goed aangespeeld door de set upper. Hiermee wist Were Di de eerste set met 25-21 te winnen. Na een aarzelend begin in de tweede set haalde Were Di de fouten eruit en wist ook deze set pakken, nu met 25-19. Ook de derde set haalde Gemert binnen, nu weer met 25-21 punten. Met de winst al op zak sloeg bij de Gemertse volleybaldames de vermoeidheid toe in de vierde set. Er werd nog steeds hard gewerkt, maar deze set gaven ze met 18-25 af.
Komende zaterdag heeft Were Di een beperkt uitprogramma. Dat staat op www.vcweredi.nl.

Lees ook