Afbeelding

Henny van de Laar Voetbalmol bij Milheezer Boys

Sport

MILHEEZE - Op donderdag 1 februari werd Henny van de Laar in een bomvolle kantine van voetbalvereniging Milheezer Boys uitgeroepen tot voetbalmol 2024. Onder luid applaus mocht Henny deze eretitel - welke jaarlijks door het bestuur van Milheezer Boys aan een bijzondere vrijwilliger wordt toegekend – in ontvangst nemen.

Zoals te doen gebruikelijk was ook CV de Veenmollen aanwezig op deze avond met in haar midden de hoogwaardigheidsbekleders tijdens carnaval in Milheeze. Prins Twan d’n Twidde, tevens aanvoerder van het eerste elftal, prinses Marlijn en vorst Daan. 

Het bestuur van Milheezer Boys heeft Henny tot voetbalmol benoemd vanwege de vele vrijwilligersactiviteiten die hij voor de club verricht. Tijdens zijn actieve voetbalcarrière in de selectie van Milheezer Boys was Henny al een toegewijd jeugdtrainer. Na jarenlang de jeugd onder zijn hoede te hebben gehad is hij doorgestroomd naar trainer van de niet-selectie teams waarvoor hij al jarenlang de donderdagavond-trainingen verzorgd. De grote opkomst tijdens de trainingen is dan ook zeker mede aan de invulling van de trainingen te danken. Daarnaast staat Henny op zondag langs de lijn als coach van het derde elftel. Zijn fanatisme en betrokkenheid straalt hij ook hier wekelijks uit. “Al met al een terechte uitverkiezing voor Henny als voetbalmol 2024 bij Milheezer Boys!”, zegt het bestuur van Milheezer Boys.

Lees ook