Struinen door Grotelsch Bos

BAKEL – De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging organiseert een wandeling door het Grotelsch Bos, tussen De Mortel en Bakel. Tijdens de gratis excursie, waarbij iedereen welkom is, wordt deels de Esperloop en Snelle loop gevolgd.

Gratis openluchtfilm bij Filmhuis Luxor

GEMERT – De Amerikaanse regisseur Peter Farrelly bracht vorig jaar Greenbook uit, een autobiografische roadmovie. De film is gebaseerd op het ontstaan van een vriendschap tijdens een gezamenlijke reis tussen een beroemde pianist en zijn chauffeur annex lijfwacht.

Gratis naar Bloem & Tuin 2019

GEMERT – Wil je gratis naar Bloem & Tuin 2019? Gemerts Nieuwsblad geeft vijf gastenkaarten voor twee personen weg. Wil je gratis kans maken op een gastenkaart? Mail dan het antwoord op de volgende vraag voor donderdag 11 juli aanstaande door naar lezersactie@gemertsnieuwsblad : ‘Wat is jouw lievelingsbloem (en waarom)?’ Vergeet niet om je naam, […]

Gratis naar Stage Valley

ODILIAPEEL – Wil je gratis naar Stage Valley in Odiliapeel? Gemerts Nieuwsblad geeft 5×2 kaarten weg voor dit nieuwe festival. Wil je kans maken op twee tickets? Mail dan voor donderdag 11 juli aanstaande het antwoord op de volgende vraag door naar lezersactie@gemertsnieuwsblad.nl: ‘Welke hit in de uitvoering van de The Hermes House Band werd […]

Fiets of wandel op 6 juli mee in Milheeze

MILHEEZE – Brabantse Natuurpoorten zijn een uitstekend startpunt om op de fiets de natuur te ontdekken, te ontspannen of lekker actief buiten te zijn. De ANWB, Stichting Brabantse Natuurpoorten en KBO-Brabant dragen hier graag aan bij en organiseren deze zomer vier fiets- en wandeldagen door het Brabantse landschap. Zo is er op zaterdag 6 juli een fiets- en wandeldag bij Natuurpoort Nederheide in Milheeze. Deelname is gratis en iedereen is van harte welkom om mee te doen.

Steve Bradley op Summersessie

GEMERT – Het is inmiddels een traditie bij de Bunker in Gemert, optredens van lokale artiesten in een kleine en intieme setting, bij mooi weer op het terras. Aanstaande zaterdag staat zanger en gitarist Steve Bradley op de planken

Het dorp van Sinterklaas sprookje in Gemert

GEMERT – Welk kind wil nou niet weten waar het snoep van de Sint ligt opgeslagen of hoe zijn slaapkamer eruit ziet? Kinderen uit Gemert en omstreken kunnen dat ontdekken op 23 en 24 november in Het dorp van Sinterklaas in het Boerenbondsmuseum in Gemert.

Goede doelen blij met Brabantse Ballonfeesten

GEMERT – De voorbereidingen op de Brabantse Ballonfeesten zijn in volle gang. Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september is sportpark Molenbroek voor het derde achtereenvolgende keer het decor van het evenement, dat telkens duizenden toeschouwers op de been brengt.
Elk jaar deelt een aantal lokale sociaal-maatschappelijke organisaties in de opbrengst van de tweedaagse.