Voorbereidingen Buffelrun gewoon van start

BOERDONK – Met de huidige vooruitzichten en in goed overleg met de gemeente Meierijstad heeft het bestuur van Door en Voor Boerdonk besloten om alles in het werk te stellen om de Buffelrun van 2021 doorgang te laten vinden. Dat betekent dat de voorbereidingen zijn gestart.

Flashbacks bij Kult-Uur

GEMERT – Door de verlengde lockdown is De Bunker genoodzaakt om het programma voor de online programmering te wijzigen. Daarom wordt voor Kult-Uur nog eens een greep in het archief gedaan.

Kult-Uur met muzikale flasbacks

GEMERT – Tweewekelijks brengt De Bunker Kult-Uur, een livestream waarin lokale artiesten en cultfiguren uit Gemert-Bakel hun opwachting mogen maken. Op dinsdag 2 februari vindt geen reguliere editie plaats, maar blikt De Bunker terug op het eigen culturele verleden. Van 21.00 tot 22.00 uur wordt een compilatie uitgezonden van opgenomen live-opnames van artiesten die De […]

Het Speelhuis start met online open podium

HELMOND – Een – online – podium bieden aan creatieve makers uit de regio. Dat is de insteek van het nieuwe ‘Speelkwartier’ waar theater Het Speelhuis mee begint. Het Helmonds theater heeft recentelijk professionele opnameapparatuur geïnstalleerd voor live-registraties.

Doorbraak in het Gimmerts Corona medicijn

GEMERT – Vorige week ontvingen jullie het bericht over het coronamedicijn van een bekend Gemerts duo. Wij beloofden jullie als trouwe lezers op de hoogte te houden. De mannen van Duo Gruijtmuntend zijn weer een stap dichter bij het ultieme coronamedicijn.

Geachte lezers van d’n Gimmertse buil

Al maanden houdt het coronavirus ons in zijn greep. We blijven hele dagen thuis en wassen onze handen schraal. Het lijkt soms uitzichtloos, maar er is nu een lichtpuntje aan het eind van deze tunnel. Een bekend Gemerts duo is al lange tijd bezig met de zoektocht naar het perfecte coronamedicijn. Na een lang en […]