24 januari 2023

Reuma Inn bij Vereniging ReumaActief de Peel

REGIO – Er is een Reuma Inn bij Vereniging ReumaActief de Peel op dinsdag 07 februari om 20.00 uur. Het thema is Reuma enne…  spiegologie, hoezo? Spiegelogie is een spirituele methode, […]

23 januari 2023

Volle bak bij De Bunker

GEMERT – DE Bunker in Gemert presenteert voor deze week wer een driedubbel programma. Vrijdag landt de Vinyl Club weer in Gemert. Donderdag geven Alex Akela en Birgit Wijdemans een Tuney-concert. Op zaterdag staat La Lune Noire op de planken.

21 januari 2023

Seniorenwandeling Bakel

BAKEL – Op woensdag 25 januari organiseert de Werkgroep Seniorenwandelingen van IVN Helmond een wandeling voor belangstellenden vanaf 55 jaar in Bakel. Iedereen is welkom en de deelname is gratis.

20 januari 2023

Mortelse Krulavonden

DE MORTEL – Op zaterdag 28 januari zijn de Mortelse Krulavonden. Ook na vijfenvijftig jaar kijken velen nog altijd uit naar deze opwarmer voor de carnavalsdagen. Zelfs mensen die zich dan op een andere manier vermaken willen wel graag deze avonden van plezier meemaken.

13 januari 2023

KennisCafé huis-tuin-en-keukenvogels

GEMERT-BAKEL – Van 27 tot en met 29 januari is het weer tijd voor de Nationale Tuinvogeltelling. Een mooie manier om mensen in contact te brengen met de vogels in hun omgeving. Dankzij de Tuinvogeltelling weten we hoe vogels in de winter onze tuinen gebruiken en hoe zij zich ontwikkelen. Met die informatie kunnen vogels beter geholpen en beschermd worden. Het is dus niet alleen leuk, maar ook erg nuttig.

12 januari 2023

Martin Michael Driessen bij Literair Café Gemert

GEMERT – Martin Michael Driessen is op donderdag 19 januari te gast bij het Literair Café van Bibliotheek De Lage Beemden Martin Michael Driessen (1954) woonde tot 2006 voornamelijk in Duitsland waar hij werkte als acteur en regisseur voor toneel en opera. De literaire carrière van Driessen begon met de roman Gars (2000), maar zijn bekendheid bij het grote publiek kwam met de verhalenbundel Rivieren (2016), bekroond met de ECI literatuurprijs.

10 januari 2023

Drukke week bij De Bunker

GEMERT – De Bunker in Gemert heeft komend weekend een driedubbel programma. Op donderdag dit keer geen Tuney Thursday concert maar een Tuney Café. Verder op vrijdag weer een Gamenight en op zaterdag een nieuwe aflevering van het Cultuurcafé.

07 januari 2023

Kunstexpo zondag geopend

GEMERT – De expositie van Alphons Arts en Theo van de Werff is aanstaande zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend. De expositie geeft een overzicht van de kleurige […]

06 januari 2023

Just Friends en Zwing in Gemert

GEMERT – Saxofoonkwartet Just Friends en Duo Zwing (foto) zijn te gast op zondat 15 januari bij de eerste Zalige Zondagen-reeks van het nieuwe jaar in de Gemertse Nazarethkapel. Just […]

21 december 2022

Kerstweek in De Bunker

GEMERT – De komend weken is het extra sfeervol in De Bunker in Gemert, met de speciale kerstprogrammering.