Online KennisFabriek De Lage Beemden

GEMERT-BAKEL – Op donderdag 29 april van 18.30 tot 19.30 uur organiseert Bibliotheek De Lage Beemden een online KennisFabriek. Kindertherapeut Maaike Dortmans verzorgt een workshop voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar die wel eens stress en spanning ervaren. Aanmelden kan via www.bibliotheeklagebeemden.nl.

Nieuwe single van Xtort

GEMERT – De Gemertse industrial act Xtort, al een paar jaar onderweg in de ‘scene’, brengt een nieuwe single uit. ‘All in my head’ verschijnt op 27 maart en wordt uitgebracht via DARecords.

Een traditie op Esdonk

GEMERT – “Een traditie moet je koesteren,” zei pastor Stefan Schevers in de H. Mis in het Esdonks Kapelleke, “en dat is de reden waarom ik er belang aanhecht om ook in de coronatijd hier de eucharistie te vieren.”

Jonge honden De Bunker brengen online houseparty

GEMERT – De Bunker in Gemert houdt alweer de vierde editie van de House- en Huisparty ‘Lekker Thuisblijven’. Het muzikale bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus moet er gedanst worden, vinden de vrijwilligers van De Bunker. Dat kan op zaterdag 13 maart vanaf 21.00 uur. Achter de decks staat de eigen ‘jonge […]

Thomas Quartier komt naar Gemert

GEMERT – Thomas Quartier – monnik en theoloog – komt op 13 april 2021 naar Gemert om zijn nieuwe boek ‘Bedezang’ te presenteren. Hij zal op deze avond voor het eerst zijn nieuwe liederen live zingen in een unplugged versie op zijn gitaar! Wilt u komen? Aanmelden kan via inspiratiecafegemert@gmail.com. We vragen van u een […]

Voorbereidingen Buffelrun gewoon van start

BOERDONK – Met de huidige vooruitzichten en in goed overleg met de gemeente Meierijstad heeft het bestuur van Door en Voor Boerdonk besloten om alles in het werk te stellen om de Buffelrun van 2021 doorgang te laten vinden. Dat betekent dat de voorbereidingen zijn gestart.

Flashbacks bij Kult-Uur

GEMERT – Door de verlengde lockdown is De Bunker genoodzaakt om het programma voor de online programmering te wijzigen. Daarom wordt voor Kult-Uur nog eens een greep in het archief gedaan.