Jasper Mook.
Jasper Mook.

De Bunker komende week

Uit

GEMERT- De Bunker in Gemert kent komende week weer een driedubbel programma. Jasper Mook geeft donderdag een intiem Tuney-concert. Vrijdag staat vinyl centraal en zaterdag is het podium voor een dubbelconcert van Cooking John en Courtesy Call.

De Utrechtse singer-songwriter Jasper Mook was al eens finalist bij het televisieprogramma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’, waarna hij niet alleen door Nederland tourde, maar ook door landen als Noorwegen, Ierland, Belgie en Spanje. Ook deelde hij het podium met Myles Kennedy en Passenger en tourde hij met Popronde het hele land door. Voor 2023 liggen er vier nieuwe singles klaar, waarvan de eerste in maart is uitgekomen. Zijn optreden op donderdag 25 mei begint rond 21.00 uur. Entree 5 euro.
Een dag later, op vrijdag 26 mei, worden de beste nummers vanaf vinyl gedraaid. Gast-dj’s nemen bezoekers van De Bunker mee op een muzikale reis door hun platencollectie. Mensen die zelf eens willen draaien zijn ook welkom. De Bunker is open vanaf 20.00 uur en de entree is gratis.
Zaterdag is het Bunker-podium voor Cooking John en Courtesy Call. Het Gemertse Cooking John is een ‘bluesrock powertrio’. Een beetje psychedelisch, hardrock maar altijd met scheurende gitaar en pulserende ritmes. Courtesy Call speelt klassieke hardrock. Ook dit trio rockt er op los alsof ze midden in de jaren 70 aan het toeren zijn, meer gedegen rock is er niet te vinden. Voor het dubbelconcert op zaterdag 27 mei is de Bunker open vanaf 20.00 uur. De entree is gratis.

Verwacht

1 juni: Mannen met Baarden; 3 juni: Just Friends Presents; 8 juni: Echte mensen; 10 juni: Oldskool Swingen: 15 juni: Go go Durango!; 181/19 augustus: Zebrafestival; 16 september: Dikke Dennis & The Røckers; 6 oktober: Welling & Williams (USA); 19 oktober: Simon Kempston (SCO)

Lees ook