Afbeelding

Toneelgroep De Kern is er bijna klaar voor

Uit

HANDEL - Over minder dan twee maanden speelt Toneelgroep De Kern haar nieuwe zomerproductie in het openluchttheater in Handel. Deze keer wordt “De Zere Neus” opgevoerd. Het repetitieproces is door het mooie weer reeds verplaatst van de gymzaal naar het openluchttheater. Dat betekent dat er nu écht op de ‘place to be’ kan worden geacteerd, gezongen en gedanst.

Ook deze keer belooft De Kern het publiek weer te trakteren op een voorstelling vol humor. Het sprookje vertelt het verhaal over Cyrano die wordt geboren met een hele grote neus. Dat is een foutje van één van de feeën uit de Orde van de Vrije Feeën. Tot overmaat van ramp zijn er ook nog trollen die hen het leven zuur maken. Tijd voor actie! Op de kaddettenmavo wordt Chris de Boer verliefd op een mooi meisje. Helaas is hij niet zo goed met woorden en heeft hij de hulp van Cyrano nodig om het hart van het meisje voor zich te winnen. Maar of dat wel goed gaat …

Toneelgroep De Kern pakt met “De Zere Neus” echt weer uit. De herkenbare Franse chansons kunnen heerlijk worden meegeneuried en de kostuums zorgen samen met het immense decor weer voor een prachtplaatje. Ook de bekende humor met een dubbele laag voor jong en oud ontbreekt niet. Kortom: er is niets wat je tegenhoudt om met het hele gezin, de hele familie of de hele straat te komen kijken naar de gloednieuwe zomerproductie in het openluchttheater in Handel.

De voorstellingen vinden plaats op 8, 9, 14, 15 en 16 juli. Tickets bestel je eenvoudig via www.toneelgroepdekern.nl. De voorstelling is geschikt voor 6 jaar en ouder. Wees er op tijd bij!

Lees ook